Seriale scurte pe care le poți privi în luna decembrie

Luna decembrie este acea perioadă în care se instalează feeria magică a iernii, frigul de afară îi face pe oameni să petreacă tot mai mult timp acasă, în sânul familiei și să-și găsească activități dintre cele mai relaxante.

Pentru cei cărora le place să-și dedice serile de decembrie păturii călduroase și serialelor bune, avem câteva recomandări. Iată câteva seriale cu puține episoade pe care puteți să le vizionați în această lună: 

1. The Night Of ( 8 episoade) - 8,6/10 IMDb

Acțiunea se petrece în New York. Serialul începe cu povestea unui tânăr taximetrist care întâlnește o femeie și decide să-și petreacă noaptea cu ea. În dimineața următoare, se trezește și o găsește pe femeie moartă. Poliția, avocații, chiar și familia acestuia îl acuză de crimă. Un serial plin de intrigă și răsturnări de situație surprinzătoare. 

 2. Olive Kitteridge (4 episoade) - 8,3/10 IMDb

Povestea se desfășoară de-a lungul a 25 de ani și se concentrează pe Olive, profesoară de matematică la gimnaziu, soțul ei Henry - farmacistul cu inimă mare al orașului și fiul lor, Christopher.  Serialul este unul sfâșietor, despre imposibilitatea de a crea și a menține o relație frumoasă de familie. 

3. The Beauty Inside (6 episoade) - 7,9/10 IMDb

Alex, personajul principal al serialului, duce o viață cu adevărat impresionantă: în fiecare dimineață se trezește în corpul unei persoane diferite. De-a lungul timpului, acesta reușește să adune tot felul de experiențe, fiecare zi însemnând o nouă aventură. 

 4. 11.22.63 (8 episoade) - 8,3/10 IMDb

În centrul atenției este Jake Epping (James Franco), un profesor de liceu care are parte de o surpriză de proporții când se duce la cantina sa preferată, unde amicul său Al (Chris Cooper) face cei mai buni și cei mai ieftini hamburgeri. Al lipsește câteva minute, iar când revine pare îmbătrânit și în pragul morții. Nevoit sa îi împărtășească lui Jake planul său, Al dezvăluie misterul: în cantină se află un dispozitiv care te poarta în anul 1960. 

Convins că politica moderată a lui John F. Kennedy ar fi împiedicat multe nenorociri din istoria SUA, inclusiv războiul din Vietnam, Al vrea sa împiedice asasinarea președintelui, însă boala de care suferă îl forțează să-l implore pe Jake sa preia această extraordinară misiune. 

 5. Utopia- 2013-2014 ( 12 episoade) - 8,5/10 IMDb

Experimentul Utopia” este un roman legendar plin de mister. Viața a cinci persoane care găsesc cartea se află acum în pericol, aceștia fiind urmăriți de o organizație secretă numită The Network, iar singurul lucru pe care trebuie să-l facă pentru a supravețui, este să fugă. 

 6. And Then There Were None - 2015 (3 episoade) - 8,0/10  IMDb

Opt persoane care nu știu nimic una despre cealaltă sunt invitate la un castel pe o insulă. Așezați la masă, invitații află că gazdele nu se află acasă și că singurele persoane care locuiesc acolo sunt servitorii (un cuplu căsătorit). Serialul este inspirat din una dintre cărțile celebre cu același, scrise de Agatha Christie.

 7. The Sinner (16 episoade) - 8,0/10 IMDb

O tânără pe nume Cora înjunghie un străin în fața mai multor oameni, a soțului său și a fiicei sale, dar nici măcar ea nu știe de ce a făcut-o. Ideea principală a acestei povești cu detectivi arată cum poliția ar trebui să găsească adevăratele motive ale unui ucigaș înainte de a se grăbi să tragă concluzii. 

8. Alias Grace (6 episoade) - 7,9/10 - IMDb

Grace este o menajeră irlandeză acuzată că și-a omorât angajatorul. Ea nu ține minte ce s-a întâmplat în ziua respectivă, dar toate dovezile o incriminează. După 10 ani de la arestarea sa, Dr. Simon Jordan o ajută să-și amintească. Serialul te va ajuta să înveți câte ceva despre propria persoană și îți va trezi emoții puternice.

 Dacă sunteți una dintre acele persoane care aleg să se relaxeze în mod pasiv, această listă de seriale vă poate fi de mare folos, dacă însă, în ciuda frigului și a zilelor scurte, nu ezitați să ieșiți din casă și să participați la tot felul de festivități, atunci accesați afisha.md pentru a afla ce evenimente se vor desfășura în luna decembrie. 

source:Afisha.md
0