Top 10 seriale populare pe Netflix

În zilele noastre, industria filmelor devine din ce în ce mai avansată. Tot mai mulți dintre noi aleg să-și petreacă timpul liber privind un film sau serial. Afisha recomandă Top 10 cele mai populare seriale de pe Netflix:

1.Squid Game
Unul dintre cele mai populare și cele mai discutate seriale ale anului. Suntem încrezuți că ai auzit despre el. Dar dacă nu - ești obligat să îl privești.


2.La Casa de Papel
Cel mai mare geniu a decis să jefuiască o fabrică de bani. Un serial ce întrunește toate genurile: acțiune, comedie, romantic și dramă. 


3.Stranger Things
Copiii anilor 80’ au descoperit ceva incredibil. E mai mult decât un joc, e mai mult decât o simplă aventură.


4.The Queen’s Gambit
Șahul era un joc foarte popular la mijlocul secolului trecut. Campionatele continentale și mondiale erau dominate de partea masculină, dar aici vine Ea.


5.Sex Education
Fiecare personaj este unul principal, cu o istorie individuală, dar în același timp, poveștile tuturor se intersectează, între fiecare creându-se o legătură strânsă.

 
6.YOU
Dragostea poate fi periculoasă. Ba chiar poate duce la moarte. Nu sunteți de acord? Urmăriți povestea lui Joe.


7.Peaky Blinders
În 1919, în orașul Birmingham din Anglia, Tommy Shelby, șeful feroce al unei temute bande de gangsteri, e pus pe căpătuială cu orice preț.


8.OuterBanks
Fericirea se găsește în lucrurile mici. Într-o busolă, de exemplu. Acest serial de aventură ne arată că prietenia nu poate fi limitată de diferența categoriei sociale sau de un conflict între amici.


9.Elite
Acest serial va trezi adevăratul detectiv din tine. Încearcă împreună cu elevii din Las Encinas să afli cine este vinovat de moartea...


10.Lucifer
  Plictisit să tot fie Lordul Infernului, diavolul se mută în Los Angeles, unde deschide un club de noapte și formează o legătură cu un detectiv de la omucideri.



source:Afisha.md
0