Ed Sheeran, cu primul său single după 4 ani - Bad Habits

Cantautorul britanic Ed Sheeran a anunţat vineri lansarea piesei "Bad Habits", primul său cântec solo după patru ani şi care va apărea pe piaţă la 25 iunie.

Sheeran a făcut anunţul pe Instagram, unde a postat imagini din diferite locuri din Londra, oraşul în care s-a împlinit ca artist, precum muzeul Tate Modern, pe faţada căruia a fost proiectat titlul noului single, coperta şi data lansării.

Pe copertă apare Sheeran machiat şi îmbrăcat într-un costum roz cu cravată, în interiorul a ceea ce pare a fi o clădire industrială şi călcând pe o podea umedă.

Artistul născut la Framlingham a dat indicii încă de miercuri pe contul său de Instagram că perioada de letargie este pe punctul de a se încheia, cu o fotografie în care este văzut ţinându-se cu mâinile de cap şi cu următorul text: "Momentul în care îţi dai seama că primul tău single solo după patru ani va apărea peste câteva săptămâni".

"Bad Habits" va fi primul extras din viitoarea producţie muzicală a lui Sheeran, despre care nu se cunosc detalii.

Până acum, precedentele sale albume '+', 'X' şi 'Aˇ', au făcut trimitere la simboluri matematice, care ar putea continua eventual cu 'Minus (-)' sau 'Equal (=)'.

De când a lansat "Divide" în 2017, şi ulterior albumul său de colaborări "No.6", cântăreţul britanic s-a ţinut departe de prima linie a muzicii pentru a se dedica familiei şi fiicei sale, singura excepţie fiind piesa surpriză "Afterglow", pe care a lansat-o anul trecut de Crăciun.

source:știri.md
0