James Blunt își spune regretele în noul videoclip Monsters

James Blunt îi spune tatălui său tot ceea ce simte și ce regretă într-un videoclip emoționant, lansat pentru piesa "Monsters".

""Monsters" este un elogiu adus tatălui meu. Cu excepția faptului că este încă în viață și e încă în putere. Dar nu a fost bine - rinichii lui funcționează la doar 11%. Și cu această realizare, a trebuit să-i spun că, pentru mine, el este mai mult decât un tată. El este și prietenul meu și îl iubesc", a transmis James Blunt.

Noul single "Monsters" este extras de pe albumul "Once Upon a Mind", ce s-a deschis publicului cu piesa "Cold". Materialul a fost lansat pe 25 octombrie și este disponibil pe majoritatea platformelor de streaming, scrie infomusic.ro.

Tracklist James Blunt - "Once Upon a Mind":

1. The Truth
2. Cold
3. Champions
4. Monsters
5. Youngster
6. 5 Miles
7. How It Feels to Be Alive
8. I Told You
9. Halfway
10. Stop the Clock
11. The Greatest

Cu peste 17 milioane de discuri și 20 de milioane de single-uri vândute în întreaga lume, câștigător a două premii Brit Awards, două premii Ivor Novello și de cinci ori nominalizat al premiilor Grammy, James Blunt este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de pop și folk rock, muzica acestuia clasându-se în primele poziții ale topurilor muzicale de specialitate din întreaga lume.

În 2018, James Blunt a concertat la Brașov, în cadrul festivalului Cerbul de Aur. Pe scenă au urcat și Amy Macdonald și Edvin Marton.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.