Moldoveanca Nika a lansat videoclipul piesei „Nika’s demons”

Moldoveanca nonconformista, Nika, a lansat o noua melodie, o exprimare libera a propriilor sentimente.

„Piesa „Nika’s demons” am scris-o impreuna cu Andi Banica si Magic Juice. Ma bucur ca am avut ocazia din nou sa lucrez cu Andi, cel care ma ajuta, in specia, cu versurile in romana si stie foarte bine ce mi se potriveste. Aceasta piesa este pentru mine o bijuterie. Are un beat care m-a prins din prima, dar pe care am vrut sa il duc intr-o directie mai crazy, sa nu respectam reguli si cred ca am reusit. Si pentru ca fiecare piesa pe care o voi lansa de acum incolo scoate in evidenta diferite parti din personalitatea mea, „Nika’s demons” spune direct: lasa-ma sa fiu nebuna. Merci!” declara artista.

Clipul este o satira directa a industriei music-video cu elemete recurente folosite in estetica moderna utilizate intr-o maniera de pamflet. Suprizele clipului sunt reprezentate atat de aparitia lui Seredinschi si a Dianei, cat si a gainii de plastic de pe oglinda masinii. Echipa video a avut un ajutor de nadejde pe set, o gaina cameraman.

Protejata Irinei Rimes s-a facut remarcata odata cu lansarea piesei „Tu auzi” alaturi de Seredinschi, dar si cu nebunia si pasiunea cu care se face auzita. Mesajele pe care Nika le transminte prin intermediul pieselor au o directie pozitiva si se adreseaza oamenilor care isi doresc mai mult, oamenilor care trec peste barierele societatii atunci cand isi propun sa se faca auziti.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:perfecte.md
0