Shakira prezintă un nou single - Dont Wait Up

Shakira a lansat prima sa piesă în limba engleză după aproape 4 ani de melodii înregistrate doar în limba spaniolă. "Don't Wait Up" este un single EDM, ce i se potrivește neașteptat de bine artistei columbiene, videoclipul reamintind publicului că șoldurile ei nu mint niciodată ("Hips don't lie"), nici măcar când face surf.

Nu avem nicio certitudine că sirenele există, dar cu look-ul adoptat în videoclipul "Don't Wait Up", Shakira ar putea convinge aproape pe oricine că legendele respective au un sâmbure de adevăr. Filmat în Tenerife, Spania, noul clip al artistei debordează de optimism și energie, fiecare prim-plan punând în lumină pofta de viață cu care Shakira abordează orice proiect muzical.

"A fost atât de distractiv să filmăm videoclipul piesei "Don't Wait Up", am dansat și am făcut surf toată noaptea! Le mulțumesc tuturor celor care au lucrat atât de mult pentru a face ca acest videoclip să se întâmple. Sper să vă placă să-l urmăriți la fel de mult pe cât ne-a plăcut nouă să-l filmăm!", a declarat Shakira.

În acest clip o vedem pe Shakira făcând surf, artista mărturisind într-un interviu acordat lui Zane Lowe că a trebuit să se pregătească pentru aceste filmări cu două luni înainte.

"Acele scene cu mine făcând surf au fost filmate la ora două dimineața. De la două la cinci dimineața am stat în apă. Am avut grijă ca apa să nu fie rece pentru că nu-mi place să stau în apă rece atunci când nu am un costum complet pe mine",
a povestit Shakira.

Piesa "Don't Wait Up" este coprodusă de artistă și Ian Kirkpatrick, fiind primul single EDM al Shakirei.