Ultima piesă scrisă de Cătălin Caragea înainte de a muri

Înainte de a pleca în lumea celor drepți, solistul trupei "7 Klase", Cătălin Caragea a scris o piesă pe care a dedicat-o mamei sale.

Cântecul a fost făcut public de mama lui Cătălin, care l-a primit în dar de la un prieten chiar de ziua ei de naștere, transmite Știri.md.

Prin cuvintele scrise de solist, acesta își cere scuze pentru mai multe momente care s-ar fi întâmplat în viață.

„Mulțumesc mult pentru urări și susținere, oameni frumoși la suflet. Este foarte plăcut să știu cât de multă lume l-a îndrăgit pe Cătălin. Și eu, fiind mama lui, vă simt respectul fiecăruia față de mine și familia noastră. Azi a fost prima zi de naștere a mea, în cei 22 de ani, în care Cătălin nu m-a îmbrățișat și nu mi-a spus cuvintele cele frumoase și dulci, cum doar el știa să o facă cu vocea lui fermecătoare. A fost nespus de greu și trist…

Totuși, el mi-a făcut cel mai frumos cadou din viață – un fragment din piesa pe care am ascultat-o pentru prima oară azi… de la un prieten. A fost scrisă în ultimele zile din viața lui și, din păcate, nu a reușit să o finalizeze… Mereu a știut să-și ceară scuze… pentru orice”, a scris mama lui Cătălin Caragea.

Știri.md amintește că fanii solistului trupei "7 Klase" au decis să inițieze o petiție online pentru a numi un pasaj subteran din Capitală în cinstea lui.

source:știri.md
0