Zdob și Zdub a lansat o nouă versiune a piesei Miorița

Zdob și Zdub a lansat o nouă versiune a piesei "Miorița", înregistrată în colaborare cu Orchestra Fraților Advahov și Surorile Oșoianu. Clipul ce acompaniază această variantă a melodiei a fost filmat în cadrul concertului "Vis de Iarnă".

"O colaborare cu Orchestra Fraților Advahov e discutată de mult timp. Pandemia și anularea concertelor ne-au intersectat drumurile și am reușit să ne izolăm în sala de repetiții. Suntem bucuroși să prezentăm una din piesele concertului Vis de Iarnă. Dacă vă place această versiune a piesei "Miorița", scrieți un mesaj în comentarii. Urmează multe alte piese din concert, fiți cu ochii pe noi!",  a transmis Zdob și Zdub.

De peste 20 de ani, Zdob și Zdub a găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un mix muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele Zdob și Zdub combină elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant, transmite infomusic.ro.

Zdob și Zdub a susținut sute de concerte în peste 30 de țări, a participat la zeci de festivaluri de importanță internațională, cucerind publicul prin energia și autenticitatea lor. Formația a cântat pe aceeași scenă cu mari artiști și trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers sau Linkin Park.