РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

toate noutățile
Pentru copii
Limba engleză online
ONLINE

31 mai

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

31 mai

Zdob și Zdub îndeamnă moldovenii să stea acasă printr-o nouă producție
27 martie, 10:59408

După ce au lansat #DanseazăAcasă, Zdob și Zdub îndeamnă moldovenii să se protejeze de coronavirus printr-o nouă producție. Aceștia le spun conaționalilor să nu fie triști și să „trăiască omenește”, scrie zugo.md.

Trupa Zdob și Zdub se află în carantină ca și majoritatea concetățenilor. Deoarece toată industria muzicală, sfera culturii, alte domenii sociale și economice sunt în criză din cauza pandemiei COVID-19, zdubii consideră că misiunea artiștilor este să vină cu sprijin moral populației, se arată în mesajul băieților.


„Respectând carantina și igiena, nu uitați să faceți sport, să cântați sau să dansați acasă. Rămâneți pozitivi. Haideți să avem grijă și respect reciproc. Trăiește omenește în orice circumstanțe! Mulțumim tuturor cetățenilor, care, conform profesiilor specifice, rămân la datorie și ajută țara să funcționeze în această perioadă complicată! Mulțumim medicilor, poliției, serviciilor de salubrizare, lucrătorilor din sfera alimentară și farmaceutică, militarilor, profesorilor care predau online”, spun cântăreții.


Vedeți mai jos filmulețul lansat de trupă.

0 au distribuit articolul
Pentru copii
Limba engleză online
ONLINE

31 mai

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

31 mai

Noutați asemănătoare