10 vedete care au reușit să devină cineva chiar dacă au renunțat la școală

Cine a zis că succesul îl cunoști doar dacă frecventezi o școală în sistemul public? Numeroase celebrități demonstrează că ne putem educa viitorul prin mai multe căi, cum ar fi în sistem de home schooling, scrie zugo.md.

Așadar, prin istoriile unor oameni înțelegem că putem crește intelectual cu ajutorul mai multor metode. Bright Side prezintă exemplele unor vedete care au reușit să devină cineva chiar dacă au renunțat la școală.

Rihanna. Cântăreața a abandonat liceul când avea 16 ani. Un an mai târziu ea s-a mutat în America și a semnat un contract cu casa de discuri Def Jam.

Robert Downey Jr. Actorul spune că nu a fost un student bun. La un moment dat, tatăl său i-a spus să aleagă – fie se ține de carte, fie își găsește o slujbă. Astfel, Robert a renunțat la cursuri la 15 ani.

Gisele Bündchen. Modelul brazilian a părăsit colegiul la 14 ani pentru a-și urma visul în modelling. Asta, însă, nu a oprit-o să învețe cinci limbi străine.

Johnny Depp. Actorul a renunțat la liceu la 15 ani, pentru că dorea să devină un star rock. Și aproape că a reușit: a devenit un star de cinema, iar acum cântă periodic cu trupa lui, Hollywood Vampires.

Jennifer Lawrence a renunțat la școală la 14 ani. Ea a decis să devină actriță și din acel moment s-a autoeducat.

Simon Cowell. Celebrul producător de televiziune avea 16 ani când a renunțat la școală și a început să lucreze pentru EMI Music Publishing.

Nicole Kidman a renunțat la școală pentru a deveni actriță. A început să lucreze pe scenă, iar la 16 ani a intrat în cinematografie.

Keanu Reeves a declarat că a renunțat la școală la 17 ani pentru că nu-i plăcea. După mai multe conflicte cu conducerea unității, el a decis să abandoneze cursurile.

Ryan Gosling. Actorul a renunțat la liceu când avea 17 ani. El apucase să filmeze pentru „The All New Mickey Mouse Club”, iar actoria l-a atras ireversibil, așa că a decis să se concentreze pe această carieră.

Mark Zuckerberg a părăsit Harvardul pentru a se concentra pe crearea rețelei de socializare Facebook. Acum el este unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.
source:zugo.md
0