15 vedete din filmele anilor 2000 care arată altfel acum

Comediile pentru tineri erau foarte populare la finele anilor '90 și la începutul anilor 2000. Chiar și cei care preferau alt gen de umor nu le evitau complet și le puteau urmări cu plăcere. Actorii din aceste producții au devenit cunoscuți atunci și au cucerit numeroși fani.

20 de ani mai târziu, vedetelor filmelor din 2000 s-au schimbat însă destul de mult. Cei de la Bright Side ni-i arată așa cum erau atunci și cum sunt acum actorii din "Scary Movie", "Coyote Ugly" și din alte producții de succes. Vei afla cei mai fac atunci și vei vedea că Jennifer Garner s-a schimbat cel mai puțin.

Zooey Deschanel ("The New Guy")

La începutul anilor 2000, Zooey Deschanel a apărut în roluri secundare din filme pentru adolescenți. Actrița continuă să joace în seriale și comedii.

Regina Hall ("Scary Movie")

Ca și Anna Faris, Regina Hall a devenit celebră după ce a jucat în "Scary Movie". Ea și-a continuat cariera și joacă în comedii.

Jaime Pressly ("Tomcats")

Mulți o cunoscut pe Jaime din seriale și comedii precum "My Name Is Earl". Astăzi actrița nu mai ia roluri atât de des pentru că vrea să petreacă mai mult timp cu familia.

Shannon Elizabeth ("Tomcats")

Actrița a jucat cam în toate comediile lansate la începutul anilor 2000. De exemplu, a apărut în producții importante, precum "American Pie", "Scary Movie" și "Jay and Silent Bob Strike Back", ca să enumerăm doar câteva.

DJ Qualls ("The New Guy")

După succesul din "The New Guy", Qualls a cam renunțat la actorie. Acum produce show-uri de televiziune și filme, dar din când în când mai poate fi văzut în câteva seriale.

Gwyneth Paltrow ("Shallow Hal")

După rolul din "Shallow Hal", vedeta a avut o carieră de succes. În ultima vreme, ea a jucat în "The Avengers", iar după încheierea popularei serii mai multe proiecte o așteaptă la orizont.

Jerry O’Connell ("Tomcats")

Vedeta din serialul anilor '90 "Sliders/Călătorii în lumi paralele" nu s-a așteptat să joace în filme importante. Până la rolul din "Tomcats/Pariu riscant", O’Connell a jucat numai în filme și seriale neînsemnate, cu buget mic. Și asta face si azi.

Jack Black ("Shallow Hal")

Jack nu a apărut doar în filme, ci și-a început o carieră și în muzică. Încă mai joacă, mai mult în comedii, și susține concerte cu numele de scenă Tenacious D, alături de trupa sa, Kyle Gass.

Amy Smart ("Road Trip")

Cei mai mulți o știu din "The Butterfly Effect" și "Crank". Amy n-a renunțat la actorie, dar în ultima vreme s-a concentrat pe câteva proiecte, iar contul său de Instagram e plin de poze din vacanțele pe care le petrece cu familia și cu mâncarea pe care îi place s-o gătească.

Tobias Schenke ("Harte Jungs")

Pe lângă actorie, Tobias mai și cântă. El continuă să joace și are proiectele lui muzicale.

Axel Stein ("Harte Jungs")

Axel și-a început cariera în filme pentru adolescenți și acum este implicat în proiecte serioase. El a făcut și câteva roluri de dublaj.

Piper Perabo ("Coyote Ugly")

Actrița a jucat și în filme, dar și în piese de teatru. În 2007, ea și-a făcut debutul pe scenă în piesa lui  Neil LaBute, "Reasons to Be Pretty". Piper adoră literatura, muzica clasică și pescuitul. Este prietenă foarte bună cu Lena Headey, interpreta personajului Cersei Lannister din "Game of Thrones".

Jennifer Garner ("13 Going on 30")

Vedeta încă mai apare în filme, dar cariera sa nu mai este o prioritate pentru ea. După despărțirea de Ben Affleck, Jennifer e și mai dedicată copiilor, preferând să fie o mamă casnică pentru a avea mai multă grijă de ele. Actrița petrece cât mai mult timp cu fetele sale și îi place să gătească.

Maria Bello ("Coyote Ugly")

Maria Bello continuă să joace în filme, dar a lansat și un program educațional non-profit, Dream Yard Drama Project for Kids, dedicat copiilor din cartierul newyorkez Harlem.

Judy Greer ("13 Going on 30")

Judy încă joacă în filme. În 2018, a apărut în thrillerul "Driven" despre inventatorul John Zachary DeLorean. Filmul spune povestea creării modelului DMC-12, mașina care a devenit un simbol după apariția în "Back to the Future".

source:Eva.ro
0