17 vedete de peste 50 de ani care au refuzat operațiile estetice

Ne-am obișnuit ca cele mai multe celebrități să apeleze la chirurgia estetică pentru a arăta veșnic tinere. Buzele mărite, pielea întinsă, un bust mai voluminos și un "nou" nas sunt câteva dintre schimbările care nu mai surprind pe nimeni.

Surprinzătoare sunt, însă, vedetele care au învățat să se accepte așa cum sunt, care sunt mulțumite de felul în care arată și care nu își doresc să fie perfecte în mod artificial. Starurile de peste 50 de ani care au refuzat să apeleze la operații estetice sunt un exemplu pentru tinerele de azi. Acestea demonstrează că îmbătrânirea nu trebuie privită cu groază, ci ar trebui considerată un privilegiu.

Iată 17 vedete care au hotărât să nu se opereze și care arată impecabil la peste 50 de ani:

Isabella Rossellini



Într-unul dintre interviurile acordate, actrița a spus că nu și-ar face niciodată operații estetice. Care este rețeta Isabellei pentru un chip frumos la orice vârstă? Alimentație organică și creme faciale de cea mai bună calitate.

Sharon Stone



Sharon Stone face sport de patru sau cinci ori pe săptămână și spune că nu folosește creme scumpe pentru îngrijirea tenului, ci produse pe care le găsește în supermarket. Actrița a declarat într-un interviu că nu a apelat niciodată la operațiile estetice.

Brooke Shields



Actrița americană a recunoscut că a încercat o dată tratamentul cu Botox dar că nu i-a plăcut deloc rezultatul. Vedeta nu vrea să apeleze la operațiile estetice de teamă că acestea vor fi nereușite și va ajunge să arate precum Joker.

Salma Hayek



La cei 52 de ani ai săi, Salma Hayek arată absolut perfect. Ridurile nu și-au făcut loc pe chipul ei și în același timp a reușit să-și păstreze silueta impecabilă. Salma a spus că nu și-a făcut niciodată operații estetice.

Jodie Foster



Jodie Foster consideră că societatea modernă le face pe femei să se transforme singure în funcție de standardele în materie de frumusețe. Vedeta se declară împotriva operațiilor estetice și spune că nu se teme de riduri.

Andie MacDowell



Andie MacDowell este sigură că nu are nevoie de Botox sau lifting facial. Actrița spune că are grijă de pielea ei și are un stil de viață sănătos.

Emma Thompson



Împreună cu Kate Winslet și Rachel Weisz, Emma Thompson a fondat Liga Britanică Împotriva Operațiilor Estetice. Emma spune că injecțiile cu Botox sunt "o nebunie". Aceasta a declarat că nu le-ar recomanda nimănui.

Sigourney Weaver



Recent, actrița a spus că îi place faptul că îmbătrânește și că nu i se pare nimic îngrozitor să ai riduri.Starul american a preferat întotdeauna un look natural, alegând să-și păstreze chiar și culoarea naturală a părului.

Lauren Hutton



Unul dintre supermodelele anilor '70, Lauren Hutton spune că este mândră de ridurile sale. Are 75 de ani, iar secretul său pentru un ten sănătos este uleiul de cocos, pe care îl folosește de la 22 de ani.

Halle Berry



Actrița spune că nu a apelat niciodată la chirurgia estetică. Halle iubește sportul și prezintă pe contul său Instagram filmulețe și fotografii din timpul antrenamentelor dificile pe care le face aproape în fiecare zi.

Michelle Obama



Fosta Primă Doamnă a Americii nu a apelat încă la operații estetice. Dar Michelle este la fel de sinceră ca întotdeauna și recunoaște că nu exclude în viitor procedurile estetice. "Niciodată să nu spui niciodată", a declarat Michelle cu privire la această temă.

Cindy Crawford



Fostul supermodel are grijă de pielea sa și face exerciții cu regularitate. Cindy a dezvăluit că apelează la microdermabraziune, folosește cremă de protecție solară și creme hidratante. Dar nu și-a făcut niciodată operații estetice.

Julianne Moore



Actrița Julianne Moore a declarat că nu îi pasă de îmbătrânire și nu este dispusă să apeleze vreodată la chirurgia estetică. Actrița face yoga și iubește antrenamentele cardio.

Meryl Streep



Meryl Streep a declarat de nenumărate ori că este împotriva operațiilor estetice. Actrița a acceptat cu brațele deschise faptul că îmbătrânește și se mândrește cu frumusețea sa naturală.

Sissy Spacek



Deși nu a apelat niciodată la operațiile estetice, Sissy Spacek a făcut o declarație controversată, spunând că nu este împotriva retușării fotografiilor. 

Sophie Marceau



Sophie Marceau nu s-a schimbat prea mult de-a lungul anilor. Franțuzoaica arată la fel de bine ca la începutul carierei sale, dar operațiile estetice nu se numără printre secretele sale.

Juliette Binoche



Juliette Binoche a criticat întotdeauna pasiunea femeilor pentru Botox și implanturi mamare. Actrița franceză spune că recomandă tuturor femeilor să bea mai multă apă pentru a arăta impecabil. 

source:Eva.ro
0