Actorii cărora le este rușine de rolurile lor faimoase

Când vizionăm filme precum "Războiul stelelor", seria "James Bond" sau trilogia "Jason Bourne", mulți dintre noi nu avem idee că actorii urau personajele cărora le-au dat viață. Există diferite motive pentru acest lucru: unii au fost dezamăgiți de proiect, în timp ce alții sunt de părere că au avut prestații nefericite.

Printre ei se află și actori care au ales să lucreze la un anumit film pentru că salariul era mare și fiindcă rolul respectiv i-ar fi adus faimă. 

Ce actori își urăsc rolurile celebre: 

1. Harrison Ford — Star Wars

Dintre cele două personaje iconice pe care Harrison le-a jucat, el preferă rolul din Indiana Jones. Crezi sau nu, el nu îl are la inimă pe Han Solo. Actorul consideră că personajul este prost și chiar l-a rugat pe George Lucas să îl ucidă. 

2. Matt Damon — The Bourne Ultimatum 

Dezamăgit de peliculă, Matt crede că scenaristul Tony Gilroy este responsabil pentru calitatea proastă a versiunii finale: "Era imposibil de citit. Este îngrozitor, într-adevăr jenant". 

3. Halle Berry — Catwoman 

Când Halle Berry a avut șansa de a primi un rol în Catwoman, întreaga lume a fost extaziată. Doar că prestația sa a dezamăgit. "Vreau să mulțumesc studioului Warner Bros. pentru că mi-a oferit oportunitatea de a juca în acest film groaznic. Este lucrul de care avea nevoie cariera mea: să meargă din top până jos". 

4. George Clooney — Batman & Robin

Nici lui George Clooney nu îi plac unele dintre rolurile sale și își cere scuze pentru partea sa din Batman. El crede că a fost cel mai rău Batman din istoria francizei și criticii sunt de acord cu el. "Am crezut că am distrus franciza. La vremea respectivă, am crezut că acest rol îmi ajută cariera. Dar s-a dovedit a fi diferit", a spus el. 

5. Sarah Jessica Parker — Sex in the City 2

În ciuda faptului că în acest film au jucat actrițe precum Penelope Cruz, Miley Cyrus, Heidi Klum și Liza Minnelli, critici nu au primit bine această peliculă. "Nu a fost o singură zi în care să nu am vrut să particip la filmări. Am înțeles că am eșuat. Dar am înțeles și câți bani ne-a adus acest film", a spus Sarah Jessica Parker. 

6. Robert Pattinson — Twilight

Lui Robert Pattinson nu i-a plăcut de Edward, nici măcar "Twilight" și nu înțelege de ce filmul are atât de mulți fani. "Cu cât citeam mai atent scenariul, cu atât mai mult îl uram pe acest tip. În plus, este un virgin în vârstă de 108 ani, așa că probabil are probleme", a spus actorul. 

7. Cher — Burlesque

Cher avea mari speranțe pentru "Bulesque", dar s-a dovedit a nu fi pe placul său. Vinovat îl consideră pe regizorul Steve Antin. Ea crede că personajul ei este plictisor. 

8. Ben Affleck — Daredevil

Starul este cu adevărat rușinat de rolul lui. El crede că prestația sa a fost slabă și nu a fost în măsură să dezvolte suficient personajul. "Am vrut să lucrez la alt film din acest univers și să fac lucrurile corect. Urăsc Daredevil", a declarat Ben Affleck. 

9. Will Smith — After Earth

Actorul consideră că acest film este "cel mai dureros eșec" din cariera sa. El a recunoscut că a putut să facă mai ușor față nereușitei pe care a avut-o cu "Wild Wild West" fiindcă fiul său a fost implicat în proiect. 

10. Sean Connery — James Bond 

Mulți fani ai francizei spun că Sean Connery a fost cel mai bun James Bond din istorie. Actorul a jucat acest rol în 7 filme și a făcut din Bond un personaj iconic. Dar lui Connery nu îi place acest caracter.  "Eu întotdeauna l-am urât pe James Bond. Aș vrea să-l omor", a spus actorul.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:filmnow.ro
0