Actrița Lily Collins s-a logodit

Actrița Lily Collins s-a logodit cu producătorul cinematografic Charlie McDowell.

Actrița, care este fiica celebrului muzician britanic Phil Collins, a anunțat vestea pe contul ei de Instagram alături de mai multe imagini surprinse în momentul în care a fost cerută în căsătorie, transmite elle.ro.

„Te-am așteptat o viață întreagă și abia aștept să ne petrecem toată viața împreună”, a scris Lily Collins în descrierea fotografiilor. Într-una dintre imagini cei doi se sărută, în alta McDowell este așezat în genunchi, iar în cea de-a treia actrița a oferit fanilor ocazia de a vedea cum arată inelul ei de logodnă.

Și McDowell a anunțat vestea pe contul lui de Instagram, postând o fotografie cu Lily Collins zâmbind larg și arătând inelul de logodnă. „În vremuri întunecate și de incertitudine tu mi-ai luminat viața. Voi prețui mereu aventura mea alături de tine”, a scris Charlie McDowell.

Lily Collins și Charlie McDowell formează un cuplu de mai bine de un an. Deși Collins este mult mai cunoscută în lumea cinematografiei – în curând o vei putea vedea pe Netflix în serialul Emily in Paris – Charlie McDowell nu este deloc străin de această lume. Părinții lui sunt celebrii actori Malcolm McDowell și Mary Steenburgen, iar tatăl lui vitreg este legendarul Ted Danson.

source:Elle.ro
1