Adele e de nerecunoscut după ce a slăbit 7 kilograme

Adele arată grozav după ce a slăbit făcând Pilates, ajutată de cea mai bună prietenă, Ayda Field, soția lui Robbie Williams.

Până la urmă, despărțirea de soțul ei, Simon Konecki, după un mariaj de trei ani, i-a prins bine cântăreței britanice: cu sprijinul prietenei sale, Ayda Field, Adele a slăbit aproape 7 kilograme făcând Pilates.

Cântăreața în vârstă de 31 de ani a uimit pe toată lumea după ce s-a fotografiat în weekend cu fetele de la Spice Girls. Cu o siluetă mult mai suplă și un chip întinerit, Adele părea o altă persoană.

"Adele se bucură de singurătate acum și asta e prioritatea sa acum, pe lângă creșterea lui Angelo. I-a plăcut noul regim de lucru și chiar i s-a potrivit. Iar faptul că a slăbit este un bonus. Prietenele ei se bucură că a slăbit. Ea a intrat într-o nouă etapă a vieții sale", a povestit o sursă pentru The Sun.

Programul de Pilates pe care Adele l-a urmat îmbunătățește postura, flexibilitatea și echilibru, dar este bun și pentru slăbit, fiind urmat și de alte celebrități, precum Jennifer Aniston, Kate Winslet și Madonna, notează Daily Mail. 

Adele și Simon Konecki s-au despărțit înainte de Crăciun, dar au făcut anunțul în luna aprilie. Vedeta l-a cunoscut în 2011 pe antreprenorul Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate care luptă pentru accesul global la apă potabilă curată, și s-a căsătorit în secret cu acesta în 2016.

Cei doi au un băiat în vârstă de șase ani, Angelo, iar la divorț Simon ar urma să primească jumătate din averea de 145 de milioane de lire sterline (167 de milioane de euro) a artistei.

Surse din anturajul cuplului susțin că Adele și Simon s-au despărțit în termeni civilizați, motivul fiind programul lui de lucru încărcat și atracția ei pentru noile cercuri de prieteni pe care și le-a făcut la New York și Los Angeles. 

Potrivit cotidianului Daily Mail, relația lor "neconvențională" a mers o vreme, dar în ultimul timp ei se întâlneau rareori: Adele prefera să meargă în Statele Unite, în timp ce Simon își dorea să stea mai mult în Anglia, cu prietenii și familia, deși călătoriile de afaceri îl țineau mai tot timpul pe drumuri.

În plus, el nu este atras de mediul din showbiz și de covorul roșu, în timp ce Adele, care se pare că acum lucrează la un nou album, se bucura din plin de celebritate. Prietenele din SUA, printre care se numără și Amy Schumer, i-au fost aproape vedetei după despărțire.

În ciuda neînțelegerilor, Adele și Simon au o relație bună, bazată pe iubire și pe respect, de dragul copilului lor, Angelo. Într-o declaraţie comună se menționa că ei "se angajează să-şi crească împreună fiul cu dragoste". Potrivit documentului, cuplul a specificat că nu vor fi făcute alte comentarii cu privire la despărţire şi a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Eva.ro
0