Chris Hemsworth a anunţat că ia o pauză de la actorie

Actorul australian Chris Hemsworth (35 de ani) a anunţat că ia o pauză de la actorie, după ce timp de un an a filmat pentru „Avengers: Endgame“.

Chris Hemsworth, cunoscut pentru rolul eroului Thor din seria Marvel „Avengers/Răzbunătorii“, a anunţat că ia o pauză de la actorie, dar şi de la apariţiile publice de la Hollywood pentru a se dedica familiei, potrivit Daily Mail.  Actorul a declarat că vrea să petreacă mai mult timp cu soţia lui, Elsa Pataky (42 de ani), şi cei trei copii ai lor.    

„Anul acesta nu voi mai filma nimic. Tot ce îmi doresc este să fiu acasă, alături de copiii mei. E important să fiu acum lângă ei. Sunt încă mici, dar mai conştienţi acum de momentele când sunt plecat“, a declarat actorul pentru tabloidul britanic.    

De asemenea, într-un interviu pentru revista GQ din august 2018, actorul mărturisea că despărţirea de familie poate fi foarte dureroasă, atunci când este nevoit să plece pentru o perioadă mai lungă de timp.   

Chris Hemsworth şi Elsa Pataky s-au căsătorit în 2010, după aproximativ un an de relaţie. Cei doi au împreună gemeni, Sasha şi Tristan (5 ani) şi o fată, India Rose (7 ani), menționează adevărul.ro.   

Sinopsis „Avengers: End Game“   

Plutind în voia sorţii, în adâncul spaţiului, fără apă sau mâncare şi cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranţa că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supravieţuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America şi Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică şi încă reticent la ideea de a-şi arăta faţa în public), încearcă să găsească o cale de a-şi salva prietenii, aliaţii.

source:Adevarul.ro
0