Cine este cea mai plătită celebritate în 2019?

Forbes a realizat un nou top – Celebrity 100 List, în care desemnează cea mai bine plătită celebritate a anului 2019. Așadar, cea care preia anul acesta „coroana” este o cântăreață care se bucură de câștiguri considerabile în muzică, divertisment și sport – Taylor Swift.

Artista este prima în top, având un venit de circa 185 de milioane de dolari câștigați anul trecut. Taylor Swift nu este prima dată fruntașa clasamentului, însă, în ediția aceasta, artista și-a „doborât” și propriul record, obținând cea mai mare sumă de până acum.

Cele mai mari venituri cântăreața le-a colectat din achiziționarea de drepturi exclusive de către Netflix a Reputation Stadium Tour anul trecut, pentru un concert special live în Ajunul Anului Nou, dar și în urma semnării contractului cu Republic Records al Universal Music Group, după ce a părăsit Big Machine Label Group. Potrivit unor surse, noua înțelegere ar valora 200 de milioane de dolari.

Cea de-a doua în clasament este Kylie Jenner (personalitate de televiziune americană, femeie de afaceri, antreprenor, model și personalitate social media), aceasta reușind să-și merite locul cu cele 170 de milioane de dolari colectate anul trecut.


Poziția a treia în top îi aparține lui Kanye West (rapper, singer, songwriter, producător muzical, compozitor de muzică, creator de modă și antreprenor american), care se poate mândri cu un venit de 150 de milioane de dolari, deținând 100% din imperiul Yeezy.


În același clasament pot fi regăsite și alte vedete, precum: Ed Sheeran (locul al cincilea, cu 110 milioane de dolari), Dr. Phil (locul al nouălea, cu 95 de milioane de dolari).

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:zugo.md
0