Cine sunt cei mai populari vloggeri pe YouTube, născuți în Moldova

Practica ne arată că persoanele născute în Moldova reușesc să se afirme în diverse domenii, fie că rămân acasă sau se mută cu traiul în altă parte. La capitolul „vlogging” de asemenea avem rezultate bune. Site-ul Famous Birthdays încearcă să adune toate celebritățile din lume, iar moldovenii nu sunt o excepție.

Mai jos vă prezentăm topul celor mai populari vloggeri de pe YouTube, conform Famous Birthdays.

1. Baby Leah

leahVedeta de pe YouTube prietenoasă cu copiii pe nume Vikki videoclipuri Minecraft pe canalul ei Baby Leah. Este membră al clubului „The Little Club”. Conform datelor prezentate, tânăra are 23 de ani și s-a născut în Moldova. La 11 ani a emigrat în Irlanda. Acolo a absolvit „Trinity College” și a obținut o diplomă în „Afaceri și Economie”. Canalul său de YouTube are 700 de mii de urmăritori, transmite diez.md.

2. Ilie Bivol

ilie-bivol-920x516Vloggerul care este cunoscut pentru canalul său Ilie’s Vlogs. El a câștigat popularitate pe YouTube datorită videourilor cu provocări și mărturii despre viața sa personală. Ilie are 27 de ani, este născut în Moldova. Canalul său de YouTube are 1,3 milioane de urmăritori.

3. TerraDiASMR

unnamedAnna este o creatoare de conținut ASMR (o senzație plăcută, pe care multe persoane o experimentează când aud anumite sunete, uneori combinate și cu stimuli vizuali), pe YouTube. Aceasta postează videoclipuri în engleză, rusă, spaniolă, română și italiană. Vloggera are 35 de ani și s-a născut în Moldova, mai târziu a emigrat în SUA. Canalul său de YouTube are 140 de mii de abonați.

4. Vasco Tataru

maxresdefaultTânărul face comedie pe YouTube. La momentul de față are 460 de mii de urmăritori pe această platformă. S-a născut la Chișinău, iar în 2012 a mers la studii peste hotare. Acum vloggerul are 21 de ani.

5. Diana Curmei

unnamed (1)Are 27 de ani și un canal pe YouTube cu 650 de mii de abonați. Diana s-a născut în Moldova, iar carierea de vloggeră a început-o în anul 2012, atunci când și-a creat canalul „easyNeon”, acolo unde, și până în prezent, publică conținut despre modă și machiaj.

6. Katy Black

maxresdefault (1)Ecaterina, la fel ca și Ilie Bivol, are un canal despre provocări, viața și experiența sa. De asemenea, aceștia doi sunt și rude. Tânăra de 20 de ani este originară din Anenii Noi și are 320 de mii de urmăritori pe YouTube.

7. Mlp Lights

dnfNumele ei real este Vicky, dar este cunoscută sub numele de MLP Lights pe rețelele de socializare. Tânăra publică videouri Minecraft și are peste 50 de mii de abonați. Are 18 ani și este originară din Moldova.

8. Cezar Poiata

maxresdefault (2)Cezar are 16 ani, s-a născut în Moldova și a reușit să adune pe canalul său de YouTube 168 de mii de urmăritori. Acesta postează videouri cu provocări alături de prietenii săi. De asemenea, înscenează schițe comice.

9. Lilia Omelchenko

AL73PSpLv2oLilia are 29 de ani și este cunoscută pentru canalul său de YouTube „Silver Lilia”, acolo unde are peste 38 de mii de abonați. Tânăra publică conținut fashion: recenzii, sfaturi, dar și videouri despre călătorii și stil de viață.

10. Elena Sandina

1603521__83231Elena are 36 de ani, este originară din Moldova, iar primul video pe YouTube l-a încărcat în anul 2011. Vloggera postează conținut despre unghii, recenzii de produse, croșetări și multe alte lucruri pe care le poți face singur acasă, economisind astfel bani. Momentan, canalul său de YouTube are 123 de mii de urmăritori.

De menționat că în acest top criteriul principal nu a fost numărul de abonați. Dacă vreți să vedeți și alte staruri ale YouTube-ului, născute în Moldova, accesați topul realizat de Famous Birthdays.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Diez.md
0