Cum arătau vedetele când au pus prima oară piciorul pe covorul roșu

Toate vedetele au pășit cândva pentru prima dată pe covorul roșu, făcând primul pas spre consacrare. Iată cum arătau atunci când au pornit spre cucerirea celebrității.

La început, covorul roșu delimita traseul pe care îl urmau șefii de state atunci când se aflau într-o vizită. Cu timpul, a devenit un element nelipsit de la evenimentele mondene precum gale, ceremonii, festivaluri de film și de teatru și concerte la care participă vedetele. Covorul roșu reprezintă, așadar, un atribut al celebrității - cine calcă pe el este cineva.

Și cum în viață există un început pentru orice, toate vedetele au pus, cândva, piciorul pentru prima oară pe covorul roșu. De atunci au trecut mulți ani, iar debutanții de altădată s-au schimbat. Bright Side a decis să ne aducă aminte cum arătau celebritățile când au fost fotografiate pentru prima oară pe covorul roșu.

Rihanna (2005)

Drumul spre celebritate al cântăreței din Barbados a început în 2005, când ea s-a mutat în Statele Unite și a semnat un contract cu o casă de înregistrări.

Daniel Radcliffe (2001)

Actorul a apărut prima oară pe covorul roșu în 1997, când a fost lansat filmul "Harry Potter și Piatra Filozofală".

Angelina Jolie (1986)

A devenit celebră după lansarea filmelor despre Lara Croft, în care juca rolul principal. Dar Angelina și-a făcut debutul la Hollywood în 1982, când era copil. Jolie este fiica actorului Jon Voight și l-a însoțit la diverse evenimente, așa că a fost prezentă încă din copilărie pe covorul roșu.

Robert Pattinson (2004)

Prima experiență în lumea filmului pentru Robert Pattinson a fost un rol secundar în "Ring of the Nibelungs" (2004). În același an, actorul a apărut în adaptarea nuvelei "Bâlciul deșertăciunilor (Vanity Fair)", dar toate scenele în care juca el au fost tăiate la montaj și pot fi văzute doar pe DVD.

Julia Roberts (1990)

Actrița a devenit faimoasă după apariția în "Magnolii de oțel", lansat în 1989, care i-a adus un Glob de Aur. Un an mai târziu, Julia a devenit una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood după succesul imens reușit de "Pretty Woman". Acest rol i-a adus o nominalizare la Oscar și la BAFTA, precum și un alt Glob de Aur.

Penélope Cruz (2000)

În 1999, Penélope a lucrat cu regizorul Pedro Almodóvar la filmul "All About My Mother". Actrița s-a numărat printre starurile invitate la ceremonia premiilor Oscar, când filmul a câștigat un trofeu.

Emma Stone (2007)

Emma și-a început cariera în 2004 cu roluri mici în diverse seriale TV. Debutul ei în film s-a produs după trei ani, când a jucat în "Superbad".

Channing Tatum (2005)

Prima oară când actorul a apărut pe ecran a fost în 2004, într-un episod dintr-un serial. În 2005, el a prins mai multe roluri mici, dar momentul care l-a propulsat la statutul de star s-a produs un an mai târziu, când a jucat în "Step Up".

Margot Robbie (2011)

Actrița australiană a jucat în primele ei filme în 2008 și 2009. Apoi ea s-a mutat în San Francisco și a primit un rol în serialul "Pan Am". Margot Robbie a jucat în această producție timp de un an, din 2011 până în 2012.

Freddie Highmore (2005)

Starul din serialul "The Good Doctor" a debutat în lumea filmului încă de când avea doar șapte ani. La 13 ani, criticii vorbeau deja despre el ca despre un talent promițător. În 2005, Freddie Highmore a jucat rolul lui Charlie Bucket în producția lui Tim Burton "Charlie and the Chocolate Factory". Presa a scris că Johhny Depp l-a recomandat pe Freddie pentru acest rol, impresionat de talentul lui.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Eva.ro
0