Cupluri de la Hollywood, care s-au format pe platourile de filmare

Dragostea nu are limite și nu ține cont de scenarii. Poveștile de iubire din filme ies de multe ori din lumea filmului în cea reală. Multe cupluri de la Hollywood s-au format pe platourile de filmare, când actorii s-au transformat din colegi în iubiți.

Bright Side analizează câte dintre cuplurile care au trecut dincolo de limitele ficțiunii au reușit să păstreze aprinsă flacăra iubirii în viața reală.

Ryan Gosling și Rachel McAdams ("The Notebook")

Cei doi au început să iasă împreună după ce au filmat ultimele scene, deși la început nu prea se suportau. Nick Cassavetes, regizorul filmului, a declarat odată că Gosling chiar i-a cerut să-l scape de Rachel pentru că nu mai putea lucra cu ea. Relația lor a început în 2004 și s-a terminat după patru ani. Ei au mărturisit că despărțirea a fost determinată de presiunea mediatică pe care au resimțit-o.

Rose Leslie și Kit Harington ("Game of Thrones")

Rose și Kit s-au cunoscut în 2012, în timp ce filmau pentru popularul serial. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, pe 23 iunie.

Channing Tatum și Jenna Dewan ("Step Up")

S-au cunoscut în 2006, pe platourile de filmare și s-au căsătorit trei ani mai târziu. Mariajul lor a durat nouă ani, iar Channing și Jenna au devenit părinții unei fetițe. Din păcate, cei doi s-au despărțit, deși formau unul dintre cuplurile considerate cele mai solide de la Hollywood.

Penélope Cruz și Javier Bardem ("Jamón, Jamón")

Primul film la care au lucrat împreună a fost "Jamón, Jamón", în 1992, dar relația lor amoroasă a început abia în 2007, după ce au filmat la "Vicky, Cristina, Barcelona", în regia lui Woody Allen. Cei doi actori s-au căsătorit în secret, în 2010, pe insula din Bahamas pe care o deținea atunci Johnny Depp. Penelope și Bardem au doi copii, iar căsnicia lor este solidă.

Blake Lively și Ryan Reynolds ("Green Lantern")

După ce au filmat pentru "Green Lantern", prietenia lor s-a transformat într-o relație romantică. Iar în 2012 s-au căsătorit. Cei doi actori sunt fericiți și au doi copii.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth ("The Last Song")

Miley și Liam s-au îndrăgostit când filmau pentru "The Last Song". Relația lor a început în 2012, dar s-a terminat în septembrie 2013. În 2016, ei și-au mai dat o șansă și s-au logodit. Din păcate, relația lor a eșuat din nou, Miley și Liam despărțindu-se recent.

Robert Pattinson și Kristen Stewart ("Twilight")

Cele două vedete ale seriei "Amurg" au avut o relație între 2008 și 2013. Infidelitatea ei i-a despărțit, deși fanii adorau să-i vadă împreună.

Ben Affleck și Jennifer Garner ("Daredevil")

Cei doi se cunoșteau din 2001, de la filmările pentru "Pearl Harbour". Povestea lor de dragoste a ținut din 2005 până în 2017, când s-au despărțit. Jennifer a cerut divorțul după ce Ben a înșelat-o cu bona.

Zack Efron și Vanessa Hudgens ("High School Musical")

Relația lui Zack cu Vanessa a durat cinci ani, din 2005, anul premierei filmului "High School Musical", până în 2010. Amândoi erau prea tineri atunci și relația lor n-a mers.

Brad Pitt și Angelina Jolie ("Mr. & Mrs. Smith")

Cele două staruri au format cel mai atrăgător cuplu de la Hollywood. Jolie "l-a tras" lângă ea pe Pitt din mariajul acestuia cu Jennifer Aniston și s-a căsătorit cu el pe 23 august 2014. După numai doi ani, Angelina a cerut divorțul, invocând opiniile diferite privind educația celor șase copii pe care îi creșteau împreună.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Eva.ro
0