Dara vorbește despre dragoste și decizia de a pleca definitiv în România

Nicoleta Dara, cu numele ei de scenă Dara, a vorbit într-un interviu despre ce este pentru ea dragostea, primii pași în lumea muzicii și despre decizia de a se muta definitiv în România.

Pentru cântăreața basarabeancă: „Dragostea este atunci când simți, nu atunci când trebuie s-o faci. Dragostea „se dă” și nu așteaptă ceva în schimb. Dragoste e atunci când te trezești dimineața pe plajă și mergi direct în mare. Sunt diferite forme ale dragostei”. 

Fiind întrebată unde ar fi vrut să se nască, Dara a spus că nu s-a gândit niciodată la acest lucru: „N-am avut iluzia că dacă mă nășteam acolo sau altundeva aș fi fost mai fericită. Avem o mulțime de exemple de oameni din Moldova care au reușit să realizeze ceva”.

„Popularitate și putere – asta este ce îmi doresc eu. E un lucru absolut normal și este o prostie să zici că nu vrei să-ți asculte piesa 1000 de oameni. Un artist iese în scenă, dorind ca muzica lui să ajungă la cât mai mulți”, a relatat basarabeanca.

În contextul mutării cu traiul în România, Dara a zis că: „Crescând emoțional, am început să mă sufoc în Moldova. Mergeam pe cerc, mergeam pe același cerc. Era obositor. Aici nu poți câștiga bani pentru a construi ceva mai mult. Mie mi-a fost foarte frică să ajung să cânt la nunţi şi să câştig din asta bani,  îndeajuns ca să trăiesc foarte bine şi să nu mai vreau nimic. Atunci mi-am creat acest challenge”.

Aceasta a menționat despre colaborările anterioare pe care le-a avut cu Antonia și Inna. „Eu nu am ales România, cumva ea m-a ales pe mine. Dacă ar fi fost să aleg eu, cred că mergeam în Rusia”.

Urmăriți în continuare interviul Darei la „Unu Noaptea”.

source:zugo.md
0