Fosta membră a trupei Spice Girls a fost spitalizată de urgență

Cântăreața britanică a fost spitalizată de urgenţă, la Londra, după ce şi-a pierdut complet vederea la ochiul drept.

Melanie Brown s-a temut că ar putea orbi complet după ce vineri a fost internată în spitalul londonez Moorfields, cu doar câteva săptămâni înainte de începerea turneului trupei Spice Girls. Cântăreața în vârstă de 43 de ani s-a prezentat la spital și le-a spus medicilor că a orbit complet și nu mai poate vedea nimic după ce și-a pierdut vederea la ochiul drept, relatează The Sun.

Artista şi-a pierdut vederea la ochiul stâng, în urma unei intervenţii chirurgicale suferite în urmă cu 20 de ani, astfel că atunci când nu a mai putut vedea nici cu ochiul drept, ea s-a speriat. Din fericire, în urma unui tratament, cântăreaţa şi-a recăpătat vederea la acel ochi, iar un purtător de cuvânt al grupului Spice Girls a transmis că "totul este sub control".

"Mel era într-o stare destul de proastă. Celelalte fete și managerii ei erau foarte îngrijorați", a povestit o sursă din anturajul vedetei. "Mel era îngrozită și striga că nu poate vede nimic. A venit la spital cu o asistentă care o ținea de mână. Nimeni nu știe ce a urmat, dar a avut parte de un tratament foarte bun", a mai spus sursa.

Altcineva a povestit pentru Daily Mail că Mel B a fost tratată de un medic specialist. Deși motivul afecțiunii pe care a acuzat-o artista estre neclar, se pare că aceasta are legătură cu problemele sale de vedere anterioare. 

Artista a fost transferată mai târziu la Luton și la departamentul de oftalmologie al spitalului Dunstable, apoi a fost externată când medicii s-au asigurat că totul este în regulă și ea poate vedea, transmite eva.md.

Trupa Spice Girls va începe o serie de 13 concerte pe 24 mai. Victoria Beckham nu va lua parte însă la turneu, care va debuta la Dublin, în Irlanda, pe 24 mai. Victoria nu le va însoți pe fostele colege în acest turneu, soția lui David Beckham preferând să se ocupe de cariera sa în industria modei.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Albumul de debut, "Spice", a fost vândut în peste 31 de milioane de exemplare la nivel mondial. Acesta este, de altfel, cel mai bine vândut album al unui grup muzical feminin din istorie. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power", notează Mediafax.

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa.

Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001. Ultimul album de studio al trupei, "Forever", a avut mult mai puţin succes decât primele două, în parte din cauza schimbării genului muzical abordat, din pop adresat adolescenţilor înspre R&B.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

De asemenea, Mel B - Scary Spice, Victoria Beckham - Posh Spice, Emma Bunton - Baby Spice, Geri Halliwell - Ginger Spice şi Melanie C (Chisholm) - Sporty Spice s-au reunit pentru un scurt recital în anul 2012, la ceremonia Jocurilor de Vară de la Londra. Mai târziu în acelaşi an, un musical, "Viva Forever", a avut premiera în capitala britanică.

source:Eva.ro
0