Irina Rimes, mărturisiri despre viața din spatele scenei

Irina Rimes spune că i-ar plăcea să aibă timp pentru sine și pentru visurile pe care le are. Mărturisirile au fost făcute într-un interviu pentru Elle România.

Basarabeanca le-a povestit jurnaliștilor că ar vrea să studieze la pian sau să învețe franceza, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

Chiar și așa, artista declară că tot ceea ce face este în folosul carierei ei.

„Într-adevăr, timpul pe care îl investesc, îl investesc fix în cariera mea, în ceea ce pot să ofer oamenilor din jurul meu. Dar mi-ar plăcea să am câteva zile numai ale mele. Să am grijă numai de mine”, spune Irina.

Cântăreața a precizat că nu este surprinsă când își aude melodiile la radio, dar îi place asta la nebunie. În același timp, pentru ea nu există diferență dintre Irina din scenă și cea din culise.

„Lucrurile mai puțin plăcute țin de viața personală, atunci când nu ai timp să ai grijă de corpul tău și de mintea ta. De exemplu, mi-ar plăcea să am câteva zile libere. Să studiez la pian sau tot felul de chestii. Iubesc limba franceză, dar n-am avut timp s-o mai studiez. Nu am timp pentru mine. Trebuie să am timp pentru toată lumea, mai puțin pentru mine”, a concis artista.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:zugo.md
0