Jennifer Lopez a făcut o schimbare de look. Vezi cum arată interpreta

Jennifer Lopez a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram faptul că a decis să își facă o schimbare de look și nu putem spune decât că alegerea a fost una foarte inspirată.

Mai exact, Jennifer Lopez a decis să renunțe la părul lung în favoarea unui lob, o tunsoare bob asimetrică, până la nivelul umerilor, iar cel care s-a ocupat de această schimbare de look a fost Chris Appleton, unul dintre hairstyliștii preferați ai vedetelor de la Hollywood. Tunsoarea a fost completată de câteva suvițe blode care îi încadrează fața lui Lopez și suntem sigure că foarte multe vedete vor copia în curând acest look.

Se pare că Lopez a fost foarte încântată de schimbarea de look, motiv pentru care a decis să posteze imaginea în care apare alături de Chris Appleton și make-up artist-ul ei, Scott Barnes, scrie elle.ro.

Jennifer Lopez are un an foarte încărcat. Filmul Hustlers, în care a avut rolul principal, s-a bucurat de succes în randul fanilor, iar acum ea filmează alături de Owen Wilson comedia romantică Marry Me. La acestea se adaugă pregătirile pentru nunta cu Alex Rodriguez, dar și repetițiile pentru concertul pe care îl va susține în luna februarie a anului următor, în pauza de la Super Bowl, alături de Shakira.

Potrivit lui Alex Rodriguez, Lopez deja își pregătește recitalul și vrea să se asigure că totul iese perfect. „Ea repetă deja de șase săptămâni. Atunci când a auzit că va cânta la Super Bowl, ea a plâns. A fost un vis al ei, de când se știe. Adică, cine nu și-ar dori să cânte la Super Bowl, am dreptate?”

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Elle.ro
1