Lista celor mai influente personalități în mediul online în 2019

Rapperul Lil Nas X, grupul k-pop BTS, preşedintele Donald Trump şi cântăreaţa R&B Ariana Grande se numără între cele mai influente 25 de personalităţi în mediul online în 2019, potrivit listei Time.

Time a publicat a cincea listă anuală a celor mai influente 25 de personalităţi, potrivit news.ro. Ducii de Sussex, Harry şi Meghan Markle, se află şi ei în top.    

Rapperul american Lil Nas X, în vârstă de 20 de ani, este cap de listă, datorită single-urilor prezente în topuri şi activităţii sale pe platformele social media. 

Alexandria Ocasio-Cortez, în vârstă de 29 de ani, membră a Camerei Reprezentanţilor a Statelor Unite ale Americii, a fost, de asemenea, o figură dominantă în mediul online anul acesta. Este urmărită de aproximativ 4,8 milioane de utilizatori de Twitter, depăşind majoritatea membrilor Congresului. 

Prezenţa online a preşedintelui american Donald Trump este greu de egalat. Cu 29 de tweet-uri publicate într-o singură zi şi un record de 84, liderul de la Casa Albă ocupă locul al treilea în lista Time, relatează adevărul.ro.

BTS a cunoscut, fără îndoială, cea mai bună perioadă, lansând trei albume în decurs de un an şi un joc video, iar turneul grupului, care a cuprins opt concerte în luna mai, a generat încasări de peste 50 de milioane de dolari.    

Rahaf Mohhamed, tânăra saudită fugită din ţară din cauza politicilor şi familiei represive, şi-a deschis contul de Twitter în luna ianuarie. Acesta a câştigat într-o singură zi 45.000 de urmăritori, iar femeia postează zilnic din Canada mesaje privind situaţia femeilor din Arabia Saudită, model preluat de mai multe fugare.   

Lista este completată de: cântăreaţa Ariana Grande, grupul activist The School Strikers (Suedia), modelul şi actriţa Liza Koshy, veteranul Forţelor aeriene americane Brian Kolfage, vloggerul James Charles.   

Pe locul 11 se află Ducii de Sussex, care şi-au deschis anul acesta, în luna aprilie, contul oficial de Instagram, SussexRoyal. Doar în primele şase ore, Harry şi Meghan au câştigat peste un milion de fani pe reţeaua de socializare, ceea ce reprezintă un adevărat record. În prezent, contul Ducilor de Sussex a ajuns la peste 9 milioane de fani, scrie Time. 

Lista celor mai influente 25 de persoane în mediul online este completată în continuare de youtubber-ul Germán Garmendia, cântăreaţa Cardi B, Chris Godfrey - care a stabilit un record pe Instagram pentru imaginea care a primit cele mai multe aprecieri, vloggerul Carlos Maza, chinezoaica  Zhang Dayi, vedeta YouTube şi TikTok Jojo Siwa, omul de radio Ben Shapiro, gamer-ul Benjamin Lupo (Dr. Lupo), vloggerul Emma Chamberlain, protestatarii din Hong Kong, jurnalistul Yashar Ali, actriţa Jameela Jamil, activistul Ady Barkan, şi de actriţa şi producătoarea Jada Pinkett Smith.

source:Adevarul.ro
0