Mesajul emoționant transmis de Benji Madden soției și fiicei lui

Benji Madden a transmis un mesaj emoționant soției lui, actrița Cameron Diaz, și fiicei lor, Raddix.

Benji Madden, în vârstă de 40 de ani, a postat pe contul său de Instagram un mesaj adresat soției lui, actrița Cameron Diaz, și fiicei lor, Raddix, dorind să își exprime public dragostea pe care le-o poartă.

„Soția mea și fiica mea mă încarcă cu atât de multă recunoștință. În fiecare zi, mă simt atât de norocos. Am vrut doar să spun asta cu voce tare!!! Multă dragoste și cele mai călduroase urări!”, a scris Madden pe Instagram alături de o imagine cu trei trandafiri roșii.

În luna ianuarie Cameron Diaz și Benji Madden au devenit părinții unei fetițe, Raddix Madden, și au anunțat fericitul eveniment din viața lor prin intermediul unei postări pe Instagram.

„La Mulți Ani de la familia Madden! Suntem foarte fericiți, binecuvântați și recunoscători să începem această nouă decadă anunțând nașterea fiicei noastre, Raddix Madden”, au scris cei doi pe Instagram. „Ea imediat ne-a cucerit inimile și ne completează familia”.

Cameron Diaz și Benji Madden par deciși să protejeze viața și intimitatea fiicei lor. „Deși suntem foarte fericiți să împărtășim această veste, avem un sentiment foarte puternic de protecție când vine vorba de intimitatea micuței noastre. Așa că nu vom posta imagini și nu vom împărtăși alte detalii, în afară de faptul că ea este foarte drăguță!! Unii ar putea chiar spune că este RAD”.

Cameron Diaz și Benji Madden au mai adăugat: „De la familia noastră pentru voi toți, vă trimitem dragostea noastră și cele mai călduroase urări de La Mulți Ani!”

Cei doi sunt cunoscuți pentru modul în care au ales să își petreacă viața departe de lumina reflectoarelor, încă de când au început relația, în 2014. Ei s-au căsătorit în ianuarie 2015 și au vorbit de foarte puține ori despre relația și căsătoria lor.

În 2017, în timpul Goop Wellness Summit, organizat de Gwyneth Paltrow, fondatoarea site-ului Goop, Cameron Diaz a vorbit despre căsătoria ei. „Acum am un soț care îmi este partener și în viață și în tot. Vorbim despre 2 tipuri de persoane foarte diferite! Suntem atât de diferiți unul de celălalt, dar împărțim aceleași valori, suntem ca două boabe într-o păstaie. Sunt amândoi suficient de ciudați unul pentru celălalt. Soțul meu mi-a arătat cum este să nu fiu parte dintr-o relație și să fiu un egal. Nu am mai simțit asta înainte. Nu am mai fost niciodată iubită în acest mod. Mă uit la el în fiecare zi și mă inspiră, este foarte muncitor. Mă simt atât de norocoasă”.

source:Elle.ro
0