Quentin Tarantino a dezvăluit care este filmul său preferat de la Marvel

În vreme ce alți cineaști s-au arătat mai degrabă critici, decât elogioși, la adresa filmelor Marvel, regizorul Quentin Tarantino a făcut o pasiune pentru aceste producții.

Dovadă și afirmația sa recentă din interviul acordat revistei Empire – al cărui scop era, de fapt, promovarea noii sale pelicule Once Upon a Time in Hollywood. El a lăudat ideea „universului comun” transpus în seria Marvel și a dezvăluit și care dintre filme i-a plăcut cel mai mult din câte a văzut până acum, menționează cinemagia.ro.

„Thor: Ragnarok mi-a plăcut la nebunie”, a spus Tarantino. „Este favoritul meu din serie după The Avengers – categoric acesta mi-a plăcut cel mai mult”, a continuat el.

Cineastul a recunoscut că nu este încă „la zi” cu „saga Infinity” - așa cum sunt cunoscute cele 22 de filme grupate în trei „faze” (din care ultimul, Avengers: Endgame, s-a lansat în luna aprilie), dar este pe cale să recupereze.

„Nu am ținut pasul cu ele în acești, cred, ultimi patru ani. Cred că ultimele ecranizări ale benzilor desenate pe care le-am văzut anul trecut la cinema sunt Wonder Woman și Black Panther. Însă în urmă cu câteva săptămâni m-am apucat de un maraton Marvel, pentru a mă pregăti de Avengers: Endgame. Am terminat recent Captain America: Civil War și următorul este Doctor Strange”, a dezvăluit el.

source:Cinemagia.ro
0