Topul celor mai periculoase celebrităţi online în 2019

Compania de securitate online McAfee a publicat topul celor mai „periculoase“ celebrităţi online în anul 2019, iar primul loc este ocupat de actriţa americană Alexis Bledel, star al serialului „Gilmore Girls“.

Alexis Bledel, în vârstă de 38 de ani, cunoscută din serialul „Gilmore Girls/Fetele Gilmore“, a fost desemnată cea mai periculoasă celebritate online în 2019, deoarece o căutare a numelui actriţei pe internet poate infecta computerele cu viruşi, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Atunci când un utilizator scrie numele „Alexis Bledel“ pe un motor de căutare online se supune unui risc uriaş să intre pe site-uri de pe care calculatorul său să ia viruşi, potrivit companiei de securitate online McAfee. 

Topul celor mai periculoase celebrităţi online este completat de: realizatorul de talk-show-uri James Corden, actriţa Sophie Turner, actriţele Anna Kendrick şi Lupita Nyong’o, vedeta TV Jimmy Fallon, actorul Jackie Chan, cântăreţii rap Lil Wayne şi Nicki Minaj şi actriţa Tessa Thompson, potrivit stuff.co.nz.  

Anul trecut, actriţa Ruby Rose ocupa primul loc în topul celor mai periculoase celebrităţi online. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Adevarul.ro
0