Vedetele care nu mai au voie să lucreze împreună

Dacă există ceva extrem de puternic la Hollywood, atunci acelea sunt ego-urile vedetelor care răsună, de-a dreptul. Ca atare, ele știu foarte bine să nu pună paie pe foc și se feresc în a mai lucra unele cu altele.

Așadar, iată care sunt „cuplurile” de vedete pe care nu le vei mai vedea vreodată în aceeași producție.

Bill Murray și Lucy Liu

În timpul filmărilor pentru Charlie’s Angels: Full Throttle (2003), Bill Murray era constant absent de pe platouri și mai mult, devenea destul de agresiv verbal cu Lucy Liu. Ba chiar a întrerupt o scenă ca să o insulte pe Lucy, aceasta dându-i un pumn până la urmă. După acest incident, Murray a refuzat să mai apară în film dacă Lucy era acolo. Așa că a fost înlocuit de Bernie Mac în continuarea peliculei. Lucrurile nu par să se schimbe, oricum, la mai bine de un deceniu de la incident.

Selma Blair și Charlie Sheen

În 2013, Selma Blair a amenințat că îl va da în judecată pe Charlie Sheen și compania de producție Lionsgate pentru terminarea abuzivă a contractului ei, atunci când a fost dată afară din distribuția serialului Anger Management (2012-14). Blair susține că Sheen nu era deloc profesionist pentru că niciodată nu își memora replicile, motiv pentru care ar fi fost dată afară după ce ar fi anunțat producătorilor care este problema. Aparent, nici în ziua de azi lucrurile nu s-au îmbunătățit între cei doi.

Mariah Carey și Nicki Minaj

Nimeni nu știe să se comporte precum o divă mai bine decât Mariah Carey, așa că atunci când producătorii show-ului American Idol au pus-o în juriu alături de Nicki Minaj, cineva trebuia să prevadă că scânteile nu vor înceta să apară. Și așa s-a și întâmplat, atunci când Minaj a început să îi jignească statutul lui Mariah în timpul unor audiții. De acolo a plecat totul scandalul, iar astăzi cele două nu sunt tocmai cele mai bune prietene.

Shia LaBeouf și Alec Baldwin

În 2013 Shia și Alec trebuiau să apară în producția de Broadway Orphans până când LaBeouf a fost concediat pentru „diferențe creative”, aparent la cererea lui Baldwin. În realitate, se pare că Shia venise cu niște propuneri complet bizare și îi trimitea video-uri dubioase lui Alec în care recita scene întregi din memorie. Situația a denaturat atunci când Baldwin a cerut să fie lăsat să plece, însă producătorul a decis să îl dea afară pe Shia, în loc. După aceea, Shia a început să îl urmărească pe Baldwin în drum spre casă și se purta extrem de ciudat. Nu credem că îi vom vedea la cafea împreună prea curând, chiar dacă s-au mai liniștit apele.

Tina Fey și Paris Hilton

Cu toții știm că Tina Fey și-a făcut o carieră din glumele la adresa vedetelor. Totuși, a reușit să nu întreacă măsură și să se mențină în relații bune cu majoritatea dintre ele. Inclusiv Lindsay Lohan, care este una dintre cele mai dificile actrițe cu care poți lucra la Hollywood, o acceptă pe Fey. Cu toate acestea, in cazul lui Hilton se pare că nu e așa, fiindcă în timpul unui show Saturday Night Live, acesta ar fi fost oribilă ca și gazdă iar Fey a numit-o pe Hilton „a piece of s***t” într-un interviu pentru Howard Stern. Ca atare, cele două nu se au deloc la suflet.

Tom Hardy și Charlize Theron

Mad Max: Fury Road (2015) a fost un real succes la box-office și s-a bucurat de aprecierile criticilor, însă Tom Hardy și Charlize Theron nu s-au înțeles deloc în timpul filmărilor. Theron a și recunoscut că nu i-a fost ușor să joace alături de Hardy iar producătorul admite și el același lucru. Însă, aparent, problemele nu erau reale cât era situația în sine, în care au stat șase luni să filmeze în deșert. Oboseala, nervii și dorul de casă și-au spus cuvântul. Însă, amândoi au recunoscut că acum lucrurile au revenit la normal, însă sunt slabe șanse de a-i mai vedea împreună pe ecrane prea curând.

source:Elle.ro
0