Cafenea-bar

Q Bar

Deschis pină la 23:00Chișinău, str. 31 August 1989
PlaceImage

În centrul Chișinăului pe strada la 31 august între Eminescu și Alecsandri s-a deschis un nou restaurant - Q BAR.

În centrul Chișinăului pe strada la 31 august între Eminescu și Alecsandri s-a deschis un nou restaurant - Q BAR.În ciuda numelui, Q BAR - este în primul rând un restaurant și lounge. Despre principiile localului, conceptul meniului noi am discutat cu managerul Denis Tokarev. În restaurant un accent enorm se pune pe vin. Meniul restaurantului dispune de vinuri  fabricate în  Chile, Africa de Sud, Franța, Italia și America. Harta cu vinuri mondiale va fi suplinită și extinsă.

Restaurantul pentru cei, care iubesc vinul și apreciază bucătăria delicioasă. Meniul restaurantului este mic, pe lîngă aceasta un accent deosebit este pus pe aperitive. Conceptul de bază a Q BAR va fi gastronomic. Planurile de familiarizare cu bucătăria din diferite țări.


La ziua de azi, primul hit culinar - tartar din vită - 200 grame de carne pură tocată, garnisit cu un toast de pîine neagră prăjită, și neapărat mult suc de lămîie. Tartarul din restaurantul nostru - este mai curînd specialitatea de bază. Vă recomandăm să probați salata de legume grill cu brînza halloumi și supa-crem de cașcaval. Pentru vegetarieni - supa cremă din broccoli fără frișcă, sau burger vegetarian. Dintre deserturi, în primul rînd cheescake-ul.


În interiorul restaurantului, accentul s-a dat pe calitatea materialelor. Interiorul este strict, posibil nu prea vinicol, o mulțime de luciu negru. În curînd proprietarii promit un șemineu adevărat cu foc viu.În Q BAR sunt două săli. În prima pot fi găzduite 40 de persoane. În curînd va fi gata și ce-a de-a doua sală - ceva mai privată, cu o odaie, practic familiară și cu o intrare separată.Programul de lucru al restaurantului la momentul actual - de la prînz pînă la miezul nopții. În viitorul apropiat Q BAR va activa de la 08:00 - 0:00.

ic/kitchen_type Created with Sketch.
italiană
Lu-Du: 10:00 - 23:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung