Restaurante

Tulip Residence & Spa

Deschis 24/7Chișinău, str. Arheolog Ion Casian Suruceanu
PlaceImage

Salonul unic Spa thailandez ofera o reala oportunitate de a va restabili armonia sufletului si trupului. Decorul etnic al salonului recreaza ambianta insulara thailandeza si va infasoara in aroma florilor de orhidee.

Clientii salonului pot alege intre atmosfera placuta a saunei finlandeze sau hamam, dupa care pot coborо in apa limpede a uneia din cele doua piscine, sau sa se relaxeze оn Jacuzzi. La dispozitia clientilor se afla si o camera alaturata salonului, cu ambianta ei reconfortanta si tablouri ai unor artisti thailandezi.Special pentru vizitatorii salonului, masseuzele profesioniste, instruite in cele mai bune hoteluri din Thailanda, ofera masaj traditional thailandez cu uleiuri si plante aromatice.Tariful pentru masaj include frecventarea saunei si piscinei. In plus, toti vizitatorii salonului Spa – Tulip vor fi serviti cu ceai verde thailandez.
Restaurantul nostru ofera vizitatorilor Spa Tulip un meniu special cu mancaruri “usoare”- salate, ceaiuri, sucuri.Serviciile Spa salonului sunt disponibile atat clientilor hotelului, cat si oricarui doritor.Vila Tulip – este un mic hotel confortabil in stil oriental unde am creat toate conditiile de munca si de agrement necesare oaspetilor nostri. Hotelul ofera servicii personalizate tuturor oaspetilor sai, dispune de 9 camere, toate echipate cu cele mai noi facilitati, Internet de mare viteza prin conexiune wireless, aer conditionat, LCD TV. La subsolul imobilului, sauna si Spa Thailandez disponibile la orice moment. Bucatarii nostri thailandezi va vor surprinde cu cele mai delicioase feluri de bucate din bucataria orientala.Pentru confortul dumneavoastra ne-am gandit cu atentie la cele mai mici detalii: de la fotoliile confortabile impletite din rachita pana la computere personale, televiziune prin satelit, seifuri individuale pentru acte prezente in fiecare camera. De la balconul oricarei camere se deschide o priveliste minunata asupra unui mic parc ingrijit si cu terasa.Terasa verde cu pavilioane etnice reprezinta o parte a restaurantului nostru – un loc ideal pentru serate si festivitati, precum si pentru o cina romantica in aer liber.Fiecaruia din oaspetii nostri ii oferim caldura sufleteasca si ospitalitate, iar ambianta placuta si armonioasa va ramane in memoria fiecaruia pana la urmatoarea vizita.

ic/kitchen_type Created with Sketch.
europeană, japoneză
ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
ic/star Created with Sketch.
4*
Lu-Du: 0:00 - 00:00
ic_banquet_hall Created with Sketch.
Sala de banchete
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_smoke_zone Created with Sketch.
Zonă pentru fumători
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung