РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Pub-uri
sortează
513
513
10
Chisinau, Str. Vasile Alecsandri, 68
Amsterdam Pub
Amsterdam Pub
10.00
Chișinău, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 137
Baker Street
Baker Street
10
Chișinău, str. Mihai Eminescu, 30
Beer Land
Beer Land
9.00
Chișinău, bd. Mircea cel Bătrîn, 3/2
Beer Time Pub
Beer Time Pub
9.00
Chișinău, str. Ierusalim, 7
Bier Platz
Bier Platz
6.33
Chișinău, str. Mihai Eminescu, 55
Brothers' PUB
Brothers' PUB
10.00
Chișinău, str. Mihai Eminescu, 29
Carlsberg Pena Pub
Chișinău, str. Bucuresti, 67
Central Pub Bourbon
Chișinău, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 79
DRAFT ARENA
DRAFT ARENA
10
Chișinău, bd. Dacia, 35
Dosoftei 89
Dosoftei 89
10
Chisinau, Str. Mitropolitul Dosoftei, 89
Draft (31 August )
Chișinău, str. 31 August 1989, 78
Draft (Ciocana)
Draft (Ciocana)
10
Chișinău, bd. Mircea cel Bătrîn, 9B
Draft (Moscova)
Draft (Moscova)
10
Chișinău, bd. Moscova, 14/1
Draft Asem
Draft Asem
10
Chișinău, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni,
Gallo Pub
Gallo Pub
7.00
Chișinău, str. Albișoara, 78/5
Garaж
Garaж
6.40
Chișinău, str. Burebista, 3
Kamora Burger
Kamora Burger
10
Chișinău, bd. Moscova, 10/3
Kira's Club
Kira's Club
4.67
Chișinău, str. Veronica Micle, 7
Kozlovna
Kozlovna
10
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 24
LUDS PUB
LUDS PUB
10
Chisinau, Pushkin, 32
Lud's Pub
Lud's Pub
10
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 32
Military Club
Military Club
6.00
Chișinău, str. București, 68
Munchen Pub
Munchen Pub
10
Chișinău, bd. Mircea cel Bătrîn, 1
Old Riga Krogs
Old Riga Krogs
10
Chișinău, str. Onisifor Ghibu, 9/3
Old School Pub
Old School Pub
10
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 41
Paprika wine pub
Paprika wine pub
10.00
Chișinău, str. Armenească, 44

sortare

filtre

Ce se întâmplă
Cele mai populare filme și seriale de pe Netflix despre adolescenți

Who is who
Cea mai cunoscută cântăreață din Franța a murit la 93 de ani

Who is who
Supermodelul Gigi Hadid a născut

Videoclipuri
Febra disco revine, Kygo a realizat un videoclip pentru piesa Hot Stuff

Videoclipuri
Alicia Keys a lansat un nou videoclip "Love Looks Better"

Carlsberg Pena Pub
Chișinău, str. Bucuresti, 67
Pub Carlsberg Pena - un loc pentru oameni care cunosc prețul succesului, pas cu încredere prin viață și știu cum să se relaxeze.

Pub Carlsberg Pena - un loc pentru oameni care cunosc prețul succesului, pas cu încredere prin viață și știu cum să se relaxeze. 

Unităților bar bere oferim oaspeților noștri cele mai proaspete bere în oraș. Aici, la un pahar de bere de calitate cu adevărat de înaltă, puteți discuta în condiții de siguranță planuri de afaceri, vă puteți relaxa în singurătate sau în compania prietenilor vechi.

Iluminat cald, detalii neobișnuite interioare si ecrane cu plasmă moderne, care sunt difuzate pe toate evenimentele sportive importante, face ambele săli de Carlsberg Pub Pena în locul perfect pentru a vă relaxa.

Carlsberg Pena Pub bucatarie - o mană cerească pentru cei care apreciază o abordare aprofundată a manca. Salată de avocado cu corporative și păsări de curte, un secret cunoscut doar pentru a gusta pub bere bucătar, pește licitație într-un sos picant de usturoi, calmar, creveți ... Doamnelor pot alege din meniu mese regim alimentar ușor, precum și deserturi de aer.

Și, desigur, un loc de cinste în meniul este berea.Braseria Pub Carlsberg Pena prezintă mai multe tipuri de bere Paulaner: germană și Franziskaner, franceză Kronenbourg si Carlsberg. Aceste soiuri de timp-testate sunt în valoare de a le încerca.

Dacă doriți să vizitați un pub de bere, Carlsberg Pena Pub - aceasta este ceea ce cautati.

Nu doar bere și fotbal

De ce pub Carlsberg a atras mulți admiratori, chiar și printre indiferenți la bere și fotbal? Motivele sunt multe, și doar unul dintre ei - bucătărie excelentă.

Gustos, ca și în Italia

Carlsberg - pub solid pentru oameni încrezători, de succes, nu e o pizzerie, dar va câștiga cu ușurință primul loc în concursul pentru cea mai bună pizza italiană, în cazul în care cineva va organiza așa "campionat". Pe parcursul celor cinci ani din istoria pub-ului doua generatii de bucatari din Italia au împărtășit secretele de a face cea mai gustoasă pizza. Pentru a transmite subtilitățile de tradiția italiană, nu este insuficient numai de aluat subțire, mozzarella și salam picant. Nu este vorba doar de rețeta exactă și doze proporționale.

Popularitatea de o gamă diversă și originală de pizza merge dincolo de pub, deci în sensul că de multe ori comanda se duce „acasă” – pentru un pranz de afaceri si petreceri corporative la bănci, ambasade, birouri și întreprinderi.

Angajații birourilor din jur de multe ori vin la o masa de prânz la Carlsberg. Pentru că este foarte gustoas și foarte rapid. Și dacă sunteți un om de afaceri și pauza de prânz durează nu mai mult de o jumătate de oră, atunci prin apel preventiv puteți merge direct la masa de servire. Împreună cu pizza italiană aici pregătesc paste - "fidea" italiană făcută chiar pe loc. Serviți cu fructe de mare, carne de pui, cu sos Carbonara. Dar primele bucate - în tradiția noastră: bulion cu plăcinte, kharcho, ciorbița. Pentru iubitorii de mezeluri - carne de pui, de carne de vită, carne de porc.

Șmekt Bavarian

«Schmeckt!», - germanii favorează o masă gustoasă. Și ei știu foarte multe despre cârnații - cârnați albi pentru prajit, pentru fiert și grill-ul, care se consumă atât de bine cu bere. Și la fel dacă în pub se vinde berea originală Carlsberg de mai multe soiuri –direct din Bavaria, atunci și cârnați sunt livrate de la Munchen, au devenit o parte integrantă a meniului. Există și cârnați „interne” speciale, precum și alte gustări delicioase la bere - costițe picante, aripi aromat, variații de carne uscată italiană, urechi de porc afumate, basturma, întotdeauna puteți găsi creveți, dar și pește retropin -  cel mai gustos în oras, prtindă obisnuiții .

Cea mai bună bere în original

Berea bavareză în pub Carlsberg este întotdeauna rece, proaspetă, din butoaie, originală - fabricată in Bavaria - Spaten, Paulaner, Franziskaner, precum și Bavaria și Löwenbräu îmbuteliată. Berea originală, la robinet, produsă în țara lor - faimosul Budweiser Cehia și Heineken (Olanda). Există în pub și ceremonios irlandez Guinness, berea la borcan, și Carlsberg la robinet. Puteți comanda, de asemenea, un pahar și o sticlă, și un metru de bere. Pentru un metru de bere dvs. primiți 10% reducere.

Reduceri, promoții, discounturi

Obisnuiții Pub-ului știu – aici întotdeauna puteți găsi o surpriză plăcută - acțiuni atractive diferite. De multe ori - asociată cu o anumită marcă de bere. Acum, de exemplu, la comanda unui litru de Heineken, veți obține o cartela-scretci, ștergeți un strat protector  "aveți risc" pentru a obține încă o bere sau un premiu.

La Carlsberg știu cât de important și valoros este clientul, și oferă o onoare deosebită. Credeți că ne referim la un zâmbet strălucitor din partea chelnerilor? Onoare și respect, împreună cu atenție din partea chelnerilor politicoși și prietenoși, susținut de un card de discount, cu un efect vizibil. Mai adesea vii la un pub Carlsberg, mai loiali sunt prețurile. La vara anului 2013 Carlsberg a pregătit reduceri pentru toată lumea.

Fan sănătos al fotbalului

Publicul masculin solid iubitori de fotbal calitativ, precum și însoțitoarele lor credinciose, știu că cel mai bun loc în Chișinău, pentru a privi un joc important înafară de Carlsberg, alt loc, probabil, nu există. Emoțiile sunt sălutate și susținute - de exemplu, imnul echipei lor favorite, pe care barmanul „l-aprinde” la cererea fanilor. Dar pasiunea nu trece niciodată măsura. Contingentul în pub este foarte decent și într-o bună decent. De aceea, companiile adesea se adună nu numai de sex masculin. Nu e de rușine să vii în Carlsberg cu prietena sa sau cu iubita chiar în ziua unui meci important. Nu bea bere sau nu mănâncă pește? Vinuri, brandy, alcool și băuturi răcoritoare fără el - în stoc. Preferă cocktail-uri? Există clasice, cu efecte speciale, și sunt cocktail-uri cu bere.

Rating:10.0
Bucătărie:rusească, europeană
Modalităţi de plată:cash
Contacte:37379776650

Locuri asemănătoare

Ce se întâmplă
Cele mai populare filme și seriale de pe Netflix despre adolescenți

Who is who
Cea mai cunoscută cântăreață din Franța a murit la 93 de ani

Who is who
Supermodelul Gigi Hadid a născut