Recreere și divertisment

OrheiLand

Se deschide Lu la ora 16:00Orhei, str. Maxim Gorkii
PlaceImage

OrheiLand – cel mai gigant Parc de distracții din Moldova. Parcul are o suprafață de 20 mii metri pătrați și va fi deschis pe 1 iunie, la ora 11:00. Peste 200 de muncitori lucrează zi și noapte pentru a finaliza lucrările de construcție.

La construcţia parcului de distracţii sunt utilizate cele mai calitative materiale: aproximativ 5 mii de tone de nisip, o mie de tone de beton şi 5 mii de tone piatră. Până la finalizarea proiectului vor fi pavați aproximativ 14 mii de metri pătraţi de teren, iar pe o suprafaţă de 10 mii de metri pătraţi va fi amenajat un gazon.

Parcul va fi dotat cu zeci de tobogane gonflabile, trambuline şi terenuri de joacă pentru copii. Mai mult, Parcul de distracții va avea o zonă de joacă special amenajată pentru copiii cu dizabilități

Principalele atracții ale Centrului vor fi o casă cu-susul-în-jos, iar iubitorii de adrenalină vor putea simți energia junglei, urcând pe liane și poduri suspendate.

Tinerii şi adulţii se vor putea odihni în zonă verde şi la un teren de bowling, iar în centrul zonei de agrement va fi construit un havuz muzical.

Cea mai impresionantă zonă a parcului va fi zona cu apă. Cascada “Cel de-al nouălea val” sunt doar câteva dintre denumirile zecilor de atracții de apă, care vor fi construite în centrul familial. Fiecare atracție va fi echipată cu o piscină și va impresiona cu dimensiunile sale – o înălțime de 7-8 metri și o lungime de până la 16.

Centrul cultural-familial „OrheiLand” va avea o capacitate de peste 50 mii de persoane şi va fi gratuit pentru toți vizitatorii.