Recreere și divertisment

Palatul Republicii

Chișinău, str. Maria Cebotari
PlaceImage

Î.S. Palatul Republicii din Chișinău este, cu siguranța, unul din cele mai splendide palate din Republica Moldova. Palatul Republicii este situat chiar în inima capitalei pe st. Maria Cebotari 16, acesta este o întreprindere de stat, creată în baza hotărârii Guvernului Nr. 455 din 29 iunie 1994, fondator fiind Cancelaria de Stat.

Amplasarea Î.S. Palatul Republicii  este extrem de reușită: la doar doi pași de parcului Aleia Clasicilor, de Piața Marii Adunări Naționale, Președenție, Parlament, Guvern și altele instituții statale, este situat în centrul cultural  al mun.Chișinău în imediata apropiere de complexul hotelier și muzeistic, de zona comercială și de agrement.

Sălile exclusive Vă vor cuceri prin luxul unic. Palatul Republicii este construit intr-un stil arhitectural retro. Candelabrele de cristal, decorarea bogata, nobila marmură roșie, parchetul mozaic din specii alese, geamurile nuanțate în aur, vitraliile și covoarele exclusive creează o atmosferă deosebită cu anturaj demn pentru persoane de rang înalt.

Î.S. Palatul Republicii include sali de lux: sala Mare, doua sali pentru conferințe, două sali de prezidium, săli mici,  holuri spatioase  la nivelul  I și II, vestiar, cafenea, camere – dressing pentru artiști. Toate acestea permit desfășurarea summitelor, conferințelor, congreselor, brifingurilor, busness- treninguri, concertelor, festivalurilor, expozițiilor, seminarelor, prezentărilor de divers gen dar și a ceremoniilor.

La dispoziția Dumneavoastră este utilajul pentru prezentări multimedia, traducere sincronă, amplificare sonoră, internet. Pentru comunicare plăcută și productivă în pauze pot fi oferite spații pentru  cafea-breic, furshete, prînzuri și cine luxoase, de asemenea pentru banchete și baluri.