Restaurante

Agropensiunea Bostaniada

Deschis pină la 20:00Bălăbănești, raionul Criuleni,
PlaceImage

Ce este Agropensiunea Bostaniada? Agropensiunea „Bostaniada” este o zonă turistică, cu o infrastructură dezvoltată și amplasare la o distanța de 28 km față de orașul Chișinău. Pitorească și amenajată frumos, Agropensiunea „Bostaniada” este situată pe malul Lacului Bălăbănești, din comuna Bălăbănești, raionul Criuleni, Republica Moldova.

Totul a început câțiva ani în urmă când membrii familiei Bostaniada au demarat lucrări de amenajare și înverzire a teritoriului de pe malul lacului Bălăbănești, pentru propriul concediu. Apoi pe acest spațiu frumos s-au desfășurat două ediții ale Festivalului Bostaniada, iar în 2020, la 10 iunie, teritoriul aceasta a devenit locul potrivit pentru relaxare și activități în aer liber.

Acum, acest loc poate deveni o oaza de eliberare energetică pentru oricine, prin plimbările desculțe pe iarba verde, prin discuțiile leneșe pe o păturică de picnic și gustare ușoară, printr-un pescuit relaxant cu cel mai bun prieten, la un frigărui în foișor cu cei dragi, admirând apusul și răsăritul cu persoana iubită peste geamul camerei rustice de cazare și savurând micul dejun în Cramă. Weekend-ul poate fi minunat acasă!

Agropensiunea „Bostaniada” are o infrastructură dezvoltată pe o suprafață de 12 ha, deține o cale de acces liber până la intrarea principală, inclusiv cu automobilul, care poate fi lăsat într-o parcare special amenajată. Pe teritoriul agropensiunii este acces gratuit la Wi-Fi, o cramă, un cuptor artizanal și Casă tradițională moldovenească, foișoare din lemn, acces la pescuit și camere de cazare, toate acestea însemnând confortul vizitatorilor.

ic/kitchen_type Created with Sketch.
moldovenească
ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Du: 9:00 - 20:00
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă