Centre comerciale

Maximum

Deschis pină la 20:00Chișinău, bd. Iuri Gagarin
PlaceImage

Compania «MAXIMUM» - cea mai mare reţea de magazine specializate la nivel national, lider în vânzarea electrocasnicilor, tehnicii de uz casnic, precum şi a produselor digitale în Republica Moldova. «MAXIMUM» este o structură modernă, ambiţioasă şi activă în dezvoltare. In prezent numărul persomalului companiei depăşeşte cifra de 500 de colaboratori.

Compania «MAXIMUM» - cel mai mare operator retail din Moldova în ceea ce priveşte suprafaţa comercială totală a magazinelor. La etapa prezentă, suprafaţa totală a reţelelor de magazine constituie aproximativ 18.000 metri patraţi, care aproximativ cu 40% mai mult depăşesc suprafaţa comercială a concurenţilor celor mai apropiaţi.

Compania «MAXIMUM» lucreaza direct cu astfel de marci ca: Samsung, LG, Panasonic, Sony, JVC, Sharp, Canon, Philips, Indesit, Hotpoint-Ariston, Whirlpool, AEG-Electrolux, Electrolux, Zanussi, Tefal, Rowenta, Moulinex, De'Longhi, Kenwood, Braun, Ariete şi multe alte marci de frunte. Pe lângă aceasta, condiţiile unice de lucru cu producătorii internaţionali, legate de anvergura reţelei, oferă cele mai moderne produse a celor mai renumite branduri, la cele mai bune preţuri din Moldova.

În asortimentul magazinelor «MAXIMUM» permanent există mai mult de 10 mii de denumiri de produse prezentate de către producători mondiali renumiţi. Datorită rezultatelor înalte comune, mărcile comerciale JVC, Daewoo Electronics, Zelmer, Thomson, Microlab, Viewsonic, Сhaffoteaux, TCL, Saturn, Icoo, Ainol, şi alte mărci, compania «MAXIMUM» le reprezintă exclusiv în Moldova. De asemenea, în portofoliul companiei, există bunuri cu marca firmei, cum ar fi: Magnum, Konka, Neotechşi altele.

Pe lângă toate acestea, companiei «MAXIMUM» îi aparţine recordul absolut ce ţine de suprafaţa magazinului de electrocasnice şi tehnicii de uz casnic. Reţeaua comercială «MAXIMUM» se dezvoltă dinamic împreună cu echipa de profesionişti, rămânând cea mai bună pe piaţa tehnicii de uz casnic şi electrocasnicelor în Moldova!