Spa-centre

Vivi Spa

Se deschide Ma la ora 9:00Chișinău, str. Socoleni
PlaceImage

O vizită la salonul VIVI SPA garantează un rezultat profund, de lungă durată, transformând nu numai trupul ci și starea spirituală.

Sanus per aquam – sănătate prin apă. Acest concept este cunoscut încă din vremea Romei Antice, pe când Romanii își vindecau afecțiunile sau bolile prin băi în apă termală. Această metodă curativă a primit denumirea de SPA.

Complexul de proceduri și programe care vizează îmbunătățirea sănătății și aspectului fizic cu ajutorul procedurilor acvatice de estetică, hidromasajului, precum și proceduri SPA, vă vor ajuta să vă relaxați și să vă îngrijiți de corpul Dvs.

O vizită la salonul VIVI SPA garantează un rezultat profund, de lungă durată, transformând nu numai trupul ci și starea spirituală.

VIVI SPA vă oferă o gamă largă de servicii bazându-se pe preferințele și dorințele Dvs.

Timpul Dvs. este prețios pentru noi, de aceea fiecare vizită la salonul nostru vă va oferi o satisfacție maximă. Fără îndoială veți dobândi frumusețe, sănătate și stare spirituală extraordinară.

Experiența specialiștilor noștri în combinație cu metodele tradiționale de SPA, proceduri exotice și aroma incomparabila a uleiurilor esențiale, împachetările corporale de clasa premium vă va face să simțiți avantajul deplin al timpului petrecut cu noi pentru îmbunătățirea sănătății Dvs.


Ritmul de viață modern este de multe ori atât de rapid, încât o vizită la salonul nostru va fi pentru Dvs. ca o gură de are proaspăt care vă va da noi puteri pentru continuarea activității active și vă va reîntoarce bucuria de viață.


Astăzi conceptul de SPA este cunoscut pentru mulți. Oamenii conștientizează efectele terapeutice ale apei asupra organismului.
Apa asigură sănătatea și vigoarea organismului nostru.

ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Ma-Sî: 9:00 - 21:00Du: 9:00 - 18:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung