Spa-centre

Herrera

Se deschide Lu la ora 10:00Chișinău, str. Ismail
PlaceImage

Salon de frumusete Herrera- creat special pentru femeia modernă!

Salon de frumusete Herrera- creat special pentru femeia modernă!

Spa salon de frumusete Herrera a fost fondat în luna martie 2013 în Chisinau iar până în prezent se mândrește cu unu număr mare de clienți, o gamă variată de servicii și cele mai inovative tehnologii de frumusețe. Numărul mare de clienţi este datorat atât profesionalismului şi iscusinţei meşterilor calificaţi în diferite ţări, dar cât şi tehnologiilor revoluţionare cu care lucrăm. Fiecare ședință petrecută este concepută în vederea maximizării satisfacției și beneficiului sănătății Dvs!

Propunem o gamă variată de proceduri, printre care:

VelaShape Corp– primul tratament anti-celulită ce are la bază o tehnologie revoluţionară şi care ajută la  obţinerea şi la menţinerea unui corp cu forme frumoase;

VelaShape față și ochi– elimină ridurile de expresie și de vârstă, revigorează și atenuează unele  modificari  de pigmentație și lasă pielea vizibil întinerită.

Tehnologia IPL (lumina intens pulsată)- metodă revolutionară de eliminare a părului nedorit de pe corp,  pentru pigmentarea inestetică și pentru tratarea acneei.

Aceste 2 terapii au un puternic efect detoxifiant de slăbire și remodelare corporală precum și reducerea  celulitei. VelaShape redă elasticitatea și fermitatea pielii, înlătură retenția de apă, elimină toxinele și  grăsimile și are efect hidratant și nutritiv asupra pielii, prevenind îmbătrînirea prematură.

Clienții noștri pot beneficia și de terapii cosmetologice precum:

Peeling, curăţire (antitraumatică, ultrasunet) și măşti (hidratare, lifting şi nutriţie), care vor face ca tenul dumneavoastră să arate sănătos, hidratat și mereu tânăr!

Curățarea cu ultrasunet- procedură ce utilizează ultrasunetele într-un proces de peeling ce sterilizeaza, exfoliază și lasă tenul mult mai luminos.

Curățarea anti-traumatică- procedură benefică pentru toate persoanele, indiferent de vârstă! Se aplică măști cu efect de curățire a pielii iar acestea au rolul de a închide porii și a revitaliza în profunzime.

Masca 3D nano-fibre- mască medicală de înaltă clasă care vă asigură cel mai profesionist tratament de înfrumusețare. Structura 3D amplifică procesul de "ridicare" a pielii, care în combinație cu esentele anti-rid produc rezultate semnificative și maximizează efectele tratamentelor faciale din salonul nostru.

Masajele- un adevărat răsfăț pentru corpul fiecăruia!

Stone Therapy (masaj cu pietre calde)- Terapia cu roci calde este una din cele mai potrivite remedii  pentru relaxare, stări de stres, anxietate, probleme ale spatelui, dureri musculare și probleme circulatorii.

Masaj anticelulitic- Masajul anti-celulita este una din cele mai bune solutii de a scapa de “coaja de  portocala". Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita.

Peeling-ul- are ca efect îndepartarea celulelor moarte, deschiderea porilor, îmbunătățirea circulației și, în  general, hrănirea tenului.

Masaj cu bambus- diminuează dispariţia celulitei şi a vergeturilor și intensifică circulaţia sangvină.

ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Sî: 10:00 - 20:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung