Spa-centre

SPA & BEAUTY CENTERS OLSI

Se deschide Lu la ora 9:00Chișinău, str. Vasile Alecsandri
PlaceImage

Toate cele mai recente investigaţii şi tehnologii în industria sănătăţii sunt reflectate în reţeaua Spa&Beauty Centers OLSI.

Industria frumuseţei se bazează pe stil, iar stilul, la rîndul său, determină modul în care lumea reacţionează la schimbările de mediu, în sensul cel mai larg al cuvîntului. Tendinţele de azi îşi au rădăcinile în direcţiile ce s-au dezvoltat doar pe parcursul ultimilor cîţiva ani. Acest lucru, mai presus de toate, se concentrează asupra mediului, sănătăţii umane şi a planetei în ansamblu. Iată concepţia stilului modern, forţa motrică pentru persoanele energice şi creative ale noii generaţii. Spa&Beauty Centers OLSI - întruchiparea reală a acestei concepţii.

SPA - o abreviere de la latină "Sanitas Per Aqua", care literalmente înseamnă " sănătate prin apă". Sistemul SPA combină în mod organic elementele practicilor curative cu ale cosmetologiei estetice, avînd la bază caracteristicile tămăduitoare ale aqua procedurilor: hidroterapia relaxantă şi stimulatorie, aromă de aburi; talasoterapie, bazată pe folosirea de fonduri din alge, a mineralilor şi a sării de mare; balneoterapie - tratament şi vindecare cu nămol şi ape curative. Prin "dry" proceduri se subânţeleg: sauna uscată, sauna cu raze infraroşii şi tot felul de metode, inclusiv masajul cu pietre calde şi reci, helioterapia (solariu), microstimularea etc..


Toate cele mai recente investigaţii şi tehnologii în industria sănătăţii sunt reflectate în reţeaua Spa&Beauty Centers OLSI. Ideea întregului complex de proceduri ale Spa&Beautz Centers OLSI nu se limitează doar la sănătate şi placerile trupeşti. La baza acestei mişcări se află conceptele filosofice, trecute prin timp, precum armonia omului cu natura. Destinaţia Spa&Beauty Centers OLSI - îngrijirea de care avem nevoie pentru a simţi pe deplin farmecul vieţii, în toate manifestările sale.

Spa&Beauty Centers OLSI - sentimentul de pace cu sine, de restabilire a forţelor fizice, a fundalului emoţional, precum şi transformarea estetică. Esenţa filosofică a reţelei Spa&Beauty Centers OLSI - relaxare şi calmare.

Spa&Beauty Centers OLSI justifică pe deplin numele său. Noi folosim cele mai eficiente metode de tratament prin combinarea celor mai recente tehnologii şi cunoştinţele profesioniştilor. 11 ani de activitate Spa&Beauty Centers OLSI plus statutul de membru al Day Spa Association confirmă fără îndoială experienţa lor. În centrele noastre cu fiecare client se lucrează în mod individual.

ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Sî: 9:00 - 20:00Du: 9:00 - 17:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung