Spa-centre

Weyergans High Care

Se deschide Lu la ora 9:00Chișinău, bd. Traian
PlaceImage

Weyergans High Care – este un centru cosmetologic din Chisinau(Moldova), care foloseste cele mai moderne tehnolgii germane de inrigire si sanatate.

Weyergans High Care – este un centru cosmetologic din Chisinau(Moldova), care foloseste cele mai moderne tehnolgii germane de inrigire si sanatate :

Tratamentul garantat al celulitei – problema Nr 1 pentru multe femei - prin metoda patentata "Tratarea diferentiata a celulitei".

Modelarea corpului, intretinerea sanatatii, profilaxia varicelor de picioare,masaj limfodrenant, impachetare compresiva, lifting, electroterapie, mezoterapia corpului, cavitavie, proceduri de slabire si argere a grasimilor.

Programe individuale de modelare a corpului prin miostimulare, impachetare, VelaShape, masaj vacuum, terapie RF, tratarea vergeturilor. Cosmetologi profesionisti in domeniu.

Proceduri pentru frumuseatea si sanatatea tenului fetei. Curatire manuala si cu ultrasunet, proceduri de intinerire, mezoterapie, biorevitalizare, tratarea acneiei (cosurilor), inalbirea petelor faciale, netezirea cicatricelor, lifting facial, tratarea ridurilor, piling, masaj cu vacuum, masti pentru fata, proceduri pentru buze si contra caderii parului.

Cosmetice profesioniste in inrijire a fetei si corpului de la  Weyergans si Bottega Verde.

ic_pay_black Created with Sketch.
cash
Lu-Vi: 9:00 - 20:00Sî: 9:00 - 16:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung