Spa-centre

Wellness Land

Se deschide Lu la ora 7:00Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam
PlaceImage

Schimbarea aspectului exterior şi întreţinerea ulterioară a tonusului organismului nu se rezumă la o simplă scădere în kilograme. Redefinirea siluetei şi îmbunătăţirea aspectului pielii presupun o conduită terapeutică, în care schimbarea stilului de viaţă şi a obiceiurilor alimentare trebuie conjugate cu tonifierea musculară, prin exerciţii sau electrostimulare şi apelând la tratamentele specifice de remodelare corporală.

Schimbarea aspectului exterior şi întreţinerea ulterioară a tonusului organismului nu se rezumă la o simplă scădere în kilograme. Redefinirea siluetei şi îmbunătăţirea aspectului pielii presupun o conduită terapeutică, în care schimbarea stilului de viaţă şi a obiceiurilor alimentare trebuie conjugate cu tonifierea musculară, prin exerciţii sau electrostimulare şi apelând la tratamentele specifice de remodelare corporală.

Peeling corporal

Îndepărtarea celulelor moarte din stratul superior keratinic al epidermului este un procedeu important în cosmetologie, căruia, de multe ori, nu-i acordăm importanța cuvenită.

Piele fină şi catifelată prin peeling - pentru un aspect sănătos şi plăcut al pielii corpului. Această procedură se realizează înainte de fiecare tratament de îngrijire a corpului. Are ca scop nu doar curăţarea pielii, înlăturarea celulelor moarte, dar şi pentru pregătirea acesteia pentru procedurile care vor urma, deoarece face pielea mai receptivă la ingredientele active.

Produsele de peeling sunt multiple, avînd diferite substanţe active în componența lor: produs cremos cu granule naturale din sâmburi de măsline şi extracte marine; produs cu actiune dublă - de exfoliere și anticelulitică; uleiuri volatile; cafea.

Compres purificator și relaxare aromaterapeutică

Influenţa profundă a uleiurilor esenţiale vă va relaxa totalmente. Vă recomandăm efectuarea acestei proceduri după peeling, pentru că ea conferă un efect plăcut de bunăstare și sănătate. Acţiune: curăţarea în adâncime a pielii, relaxare şi armonizare. Iar saturaţia cu oxigen a pielii şi stimularea de drenare a excesului de lichid ajută la eliminarea toxinelor.

Cellulite Multi-Action

Îngrijire personalizată împotriva celor 3 tipuri de celulită:

- celulită moale, difuză şi edematoasă

- celulită dură, localizată

- celulită difuză cu depozite de grăsime

Krioplast "Green Tea"

Krioplast – este o mască cu alginat, care are capacitatea uimitoare de a elimina excesul de lichid din organism, influențând în mod eficient asupra țesuturilor abdomenului, mai ales în cazul pielii întinse, ţesuturilor inelastice, lipsei de tonus a abdomenului sau încreţirea acestuia.

Theine – o substanță naturală care se conține în ceai, are efect asupra lipolizei (procesul de distrugere a grăsimii). Substanța Kelp, bogată în elemente minerale şi iod, castan şi uleiuri esențiale de rozmarin, stimulează circulația și ajută la eliminarea toxinelor. Datorită conţinutului de amestec de iod,  acest tratament este contraindicat persoanelor care suferă de afecțiuni ale glandei tiroide.   

                                 

Yodosalin Gel

Procedura de împachetare cu gel iodat, are menirea să combată celulita edematoasă. Are efect anti-celulitic, anti-inflamator şi de drenaj limfatic. Datorită conţinutului de iod în amestec, această procedură este contraindicată persoanelor cu hipertiroidism.

Procedură cu gel fierbinte

Bandaj fierbinte destinat combaterii celulitei difuze. Promovează dilatarea vaselor, mărește microcirculația și contribuie la metabolismul corect. De asemenea, stimulează lipoliza (topirea grăsimilor), şi oferă un efect pronunțat anticelulitic. Contraindicat persoanelor care au probleme cu varicele şi/sau capilarele fragile.

Procedură cu tonic rece

Învelirea rece este recomandată pentru prevenirea şi tratamentul stadiile avansate, dar și a stadiilor primare de apariție a celulitei. Această procedură mai este recomandată pentru prevenirea bolilor vasculare, varicelor, dar și pentru a îmbunătăţi elasticitatea pielii în timpul schimbărilor bruşte a greutății, recuperarea postnatală, detoxifierea organismului de produse ale metabolismului celular (toxine, deşeuri) şi lichidarea excesului de lichid dintre țesuturi.

Coffee Slim

Cofee Slim - un bandaj îmbibat într-un gel, care este îmbogăţit cu cofeină, extract de lemn de stejar şi amestec de iod. Caracteristici: îngrijire imediată, care este potrivită atît pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Are efect de modelare, drenare şi, mai presus de toate, efectul lipolitic pentru formarea unei siluetei ideale.

Mască verde

Îngrijire pentru slăbire și modelarea anumitor părţi ale corpului. Procedura este destinată pentru a corecta deficienţele generate de celulita locală: ”coaja de portocală”, grasime în exces etc. Pierderea în greutate, modelarea corpului, drenajul şi efectul anti-inflamator - acestea sunt rezultateale reale ale măștii verzi. Mai este folosită ca produs adiacent și la alte proceduri – are efect imediat, face pielea moale și elastică.


ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Vi: 7:00 - 23:00Sî: 9:00 - 21:00Du: 10:00 - 18:00
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung