Spa-centre

Mes Amis

Deschis pină la 20:00Chișinău, str. Mihail Kogălniceanu
PlaceImage

„Mes Amis” vă invită să savuraţi o experienţă de neuitat într-un ţinut al relaxării şi reânvigorării.

Masaje

Masajul reprezintă o veche artă chinezească de relaxare ce are o istorie dea dreptul uluitoare. Se spune că originea masajului este magică, pentru că, în trecut, unele popoare făceau anumite gesturi specifice sau rosteau anumite cuvinte în timpul masajului.

Beneficiile masajului sunt multiple, însă principalul ar fi sentimentul de relaxare, masajul stimulând producerea de endorfine, acele substante din creier care produc sentimentul de fericire. La fel, reduce anumite dureri, poate înlătura stresul şi este una dintre cele mai bune metode de îngrijire corporală, care ajută la tratarea celulitei şi redă pielii un aspect foarte plăcut.

„Mes Amis” vă invită să savuraţi  o experienţă de neuitat într-un ţinut al relaxării şi reânvigorării.

Peeling-Uri Pentru Corp

Pilingul este un tratament complex, mai exact o exfoliere controlată a pielii, care prin descuamarea şi regenerarea tegumentului asigură un aspect şi o textură catifelată pielei Dumneavoastră. O exfoliere delicată ce redă pielii catifelare şi fineţe.

Impachetari

Împachetările sunt foarte eficiente pentru detoxifiere, slăbire localizată rapidă şi sănătoasă, eliminarea celulitei, prevenirea, ameliorarea şi vindecarea vergeturilor.

ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Du: 9:00 - 20:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung