РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Sport
sortează
Academia sporturilor
Chișinău, bd. Iuri Gagarin, 14
Aquaterra Fitness Ciocana
Chișinău, str. Ginta Latină, 12/5
Arena Mare "Sheriff"
Tiraspol, ул. Карла Либкнехта, 1/2
Arena Mică "Sheriff"
Tiraspol, ,
Clubul Liceenilor
Nisporeni, str-la Ştefan cel Mare și Sfînt,
Complexul sportiv "Olimpia"
Chișinău, bd. Decebal, 72
Complexul sportiv ASEM
Chișinău, str. Albișoara, 86/4
Dacia Chisinau
Dacia Chisinau
1.00
Chișinău, str. Tricolorului, 37b
Evaśport
Evaśport
10
Chișinău, str. Ion Dumeniuc, 12
Extrim Park
Extrim Park
10
Chișinău, str. Nicolae Costin,
Fitness & Wellness Club Alexia
Chișinău, bd. Iuri Gagarin, 14
Formula Kart
Formula Kart
9.00
Chișinău, str. Pietrăriei, 19
Hotel Prezident
Hotel Prezident
10.00
Chișinău, bd. Dacia, 58/5
Karting Academia
Chișinău, bd. C. Negruzzi, 2/4
Manej Sport Arena
Chișinău, str. Andrei Doga, 26
Stadion Milsami Orhei
Orhei, str. Scrisului Latin, 13
Stadionul Dinamo
Chișinău, str. Alexei Șciusev, 106a

sortare

filtre

Videoclipuri
Mario Fresh și Andra au lansat o piesă senzuală de vară

Who is who
10 copii de vedete care seamănă incredibil de mult cu părinții lor

Trailer
Emilia Clarke, în cel mai nou trailer al filmului „Above Suspicion”

Who is who
Rihanna renunță la muzică: ce planuri uriașe are artista

Premiere
7 filme şi seriale care urmează să fie lansate pe bază de jocuri video

Stadionul Zimbru
Chișinău, str. Butucului, 1
Stadionul Zimbru este un stadion de fotbal din Chișinău.

Baza sportivă Zimbru îşi are începutul în anul 1957. În acest an, predecesorul Zimbrului, "Burevestnic", care tocmai debutase cu succes în liga superioară a URSS, a început lucrul asupra construcţiei noii sale "case". Fotbaliştii şi antrenorii au primit nişte condiţii de trai şi antrenament excelente pentru acele timpuri.
În anii următori baza a fost reconstruită şi modernizată în continuu. Adevaratul salt s-a produs în anul 2004, când pe o suprafaţă de 6 ha, a fost construit un adevărat complex sportiv.

Acesta include trei stadioane şi o suprafaţa pentru mini-fotbal, corturi de tenis, sală de forţă, blocuri locative pentru fotbalişti, centru medical, bloc administrativ, Centrul de pregătire a tânărului fotbalist, hotel şi un muzeu.


Terenuri de fotbal

Cu excepţia terenului din arena centrală, baza clubului mai dispune de încă două terenuri de dimensiuni standard pentru antrenamente (un teren cu acoperire naturală şi un teren cu acoperire artificială), precum şi de un teren cu acoperire artificială prevăzut cu gard pentru minifotbal.


Blocurile locative

În vecinătatea terenului cu acoperire naturală se află două vile cu două etaje destinate traiului fotbaliştilor. La dispoziţia jucătorilor se află camere pentru două persoane, dotate cu toate cele necesare pentru odihnă şi restabilirea forţelor.

Centrul medical

La parterul uneia din vile este amplasat un centru medical excelent utilat. Infrastructura centrului permite atât efectuarea masajelor terapeutice, cât şi a procedurilor fiziologice complicate.

Blocul administrativ

În regiunea blocurilor de locuit este amplasat şi blocul administrativ cu trei etaje, unde se află birourile administraţiei clubului şi ale colaboratorilor lui. Tot aici se desfăşoară şi şedinşele de lucru.


CPTF Zimbru

În imediata apropiere a terenului de antrenamente prevăzut cu acoperire artificială se află clădirea Centrului de Pregătire a Tinerilor Fotbalişti. Virtuozilor balonului rotund aici le sunt create toate condiţiile pentru desfăşurarea cu succes a antrenamentelor. Pe lângă terenurile destinate antrenamentelor, la dispoziţia copiilor se află şi vestiare comode şi încăpătoare, cabine de duş de o curăţenie ideală, inventarul necesar pentru antrenamente şi, bineînţeles, antrenori calificaţi şi experimentaţi. Informaţia mai detaliată este prezentată în compartimentul «Şcoala de fotbal».


Hotelul

Pe teritoriul bazei clubului funcţionează hotelul „Zimbru", destinat cazării oaspeţilor clubului nostru. Hotelul dispune de 25 de camere confortabile, dintre acestea 20 sunt pentru 2 persoane, 4 - pentru o persoană şi 1 - de lux. Informaţia mai detaliată este prezentată aici.

Terenurile de tenis

La dispoziţia clubului se află 3 terenuri în aer liber de dimensiuni standard destinate meciurilor de tenis. Terenurile sunt prevăzute cu acoperire artificială, ceea ce asigură condiţii ideale practicării tenisului de câmp.


Muzeul

Zimbru este singurul club de fotbal din Moldova care are un muzeu. Acesta este amplasat în una din cabanele care au rămas ca o memorie a timpurilor trecute. În astfel de cabane au locuit mai multe generaţii de fotbalişti a celei mai bune echipe moldoveneşti de fotbal.


Rating:6.0

Locuri asemănătoare

Videoclipuri
Mario Fresh și Andra au lansat o piesă senzuală de vară

Who is who
10 copii de vedete care seamănă incredibil de mult cu părinții lor

Trailer
Emilia Clarke, în cel mai nou trailer al filmului „Above Suspicion”