Sport

Hotel Prezident

Chișinău, bd. Dacia
PlaceImage

Sunteţi bineveniţi la Complexul Hotelier "Prezident" !!!

Piscina în aer liber

Temperaturile ating cote maxime și aprind dorințe arzătoare de a petrece timpul liber la un bazin acvatic. Soluția perfectă este Complexul Aqua al Complexului Hotelier "Prezident", care reprezintă o piscină sezonieră cu o lungime de 25 metri și o lățime de la 14 la 16 metri, este dotat cu cascade de masaj, jacuzzi şi apă cristalină, care este trecută prin căteva niveluri de purificare.

Caracteristica unică și atracția principală o constituie barul care vă permite comandarea băuturilor preferate fără a vă intrerupe de la inot, după care vă puteți bucura de o relaxare totală pe chaise-longue-urile, care impreună cu prosopul se includ in prețul unei zile de odihnă la piscină. Vara este perioada in care cu siguranță gindurile zboară la petreceri de neuitat alături de prieteni.

Complexul Aqua "Prezident" vă invită să evadați din activitățile cotidiene, oficii sau case și să vă bucurați de o petrecere privată la cea mai in vogă piscină a orașului ! Personalul prietenos va fi lingă dumneavoastră pentru a vă satisface orice dorințe.

Costuri: 

  • 150 lei / persoană pe zi (luni - vineri ), inclusiv chaise-longue-ul şi prosop
  • 250 lei / persoană pe zi (simbata - duminică) inclusiv chaise-longue şi prosop.

Sala de fitness

Pentru iubitorii de sport și pentru cei care tind să se menţină in formă chiar şi in vacanţă, hotelul dispune de o sală fitness. Aici veţi găsi totul de ce aveţi nevoie pentru un antrenament sănătos – zona cardio şi exercițiilor de forță.

Cortul de tenis

Mișcarea și activitatea fizică sunt componente esențiale pentru menținerea sănătății, formei fizice și bunei funționăriorganismului. Reieșind din doleanțele clienților noștri Complexul Hotelier "Prezident" a inaugurat recent un cort de tenisprofesionist. Tenisul reprezintă fără indoială unul dintre cele mai puternice și solicitante sporturi nu doar in plan fizic ci și in planpsihologic, fiind considerat un sport dinamic și chiar aristocratic, care dezvoltă reacția și coordonarea mișcărilor, antrenind toategrupele de mușchi. Pe teritoriul Complexului Hotelier "Prezident" sunt amplasate 2 corturi de tenis minunate care sunt disponibileoricind.

Prețuri de inchirere:

  • Cortul de tenis in timpul zilei - 80 lei/h
  • Cortul de tenis seara (la utilizarea luminilor artificiale) - 110 lei/h
  • Set 2 rachete și mingi - 40 lei/ h