Smiley_Omul

PreviewImage

Pe 22 Noiembrie , ora 18,00 Sens Music te invita la un nou show incendiar cu cel mai in voga artist român al momentului si cel mai probabil al ultimilor ani: SMILEY!

Smiley isi ia muzica, sufletul si “cea mai tare trupa din sud-estul Europei” si porneste in cel mai mare turneu national sustinut de un artist roman. Peste 15 orase adunate in mai bine de 45 de ore de muzica live, peste 50 de oameni in echipa, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitati surpriza si acces #liberlaemotii, toate sub numele @Smiley_Omul.

Pregateste-te pentru un show care iti va capta simturile, care te va face sa dansezi, sa strigi, sa visezi, sa te simti liber de orice constrangere. Emotiile, povestile, momentele vor fi asa cum n-au mai fost.

Spectacolul va fi grandios, cel mai mare pus in scena  de Smiley, unic in Republica Moldova. Luminile, proiectiile, intregul set, sunt pregatite special pentru a-ti oferi o experienta dincolo de muzica.

Ai #liberlaemotii in Chisinau, ai liber sa simti tot ce vrei tu sa simti, sa fii ce vrei sa fii, in fata scenei sau pe ultimul loc din sala.

Muzica se simte!

Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
300 - 1300 Леев
+37378200788