Sasha Lopez | BandaBar

PreviewImage

Sasha Lopez revine acasă pentru a scutura pereții BANDABAR cu sound-ul său unic!

Sasha este unul dintre cei mai de succes artiști din Republica Moldova ai căror single-uri pot fi numite "hit-uri" de la momentul lansării. Atunci când avea 15 ani, acesta a debutat ca DJ în Chișinău, deci este îndrăgostit de muzică și experimentează cu ea de la o vârstă fragedă.

Sâmbătă, Sasha te va fermeca, playlist-ul său având diamante de muzică, inclusiv “All My People” - al doilea său single care a devenit cea mai difuzată piesă românească la sfârșitul anului 2011 și care a ajuns numărul 1 în chart-uri în peste 20 de țări din Europa, Canada, America Latină și Asia.

În 2013, moldoveanul care, clar, a câștigat milioane de inimi, a reușit să adune 200 milioane de vizualizări pe YouTube, două discuri de aur în Canada și Japonia și peste o jumătate de milion de copii de single-uri digitale vândute cu ”All My People”. În anul 2012, Carnavalul de la Rio a fost deschis pe melodia sa “All my people”.

Deci, pregătește-te pentru o improvizație de emoții înfocată pentru că sâmbătă, degustăm frumosul. Degustăm sound-ul lui Sasha Lopez.

- Evenimentul este +18 și ne rezervăm dreptul de a cere un act de identificare la intrare.
- Capacitatea clubului este una limitată, rugăm înțelegere de ce accesul este la fel limitat.
- Pentru confortul fiecăruia, publicul este selectat la intrare.

Chișinău, str. Mihai Eminescu, 55
+37379500277
150 Леев