100% VIAȚĂ PENTRU FIECARE

PreviewImage

Să fii sănătos este prestigios! Sănătatea este unul dintre indicatorii succesului și siguranței. Viteza cu care trăim nu ne permite să ne abatem de la curs și să ne concentrăm pe boli. 

Moldmedizin & Molddent își propune să arate că sănătatea este o valoare-cheie a omului modern. Misiunea expoziției este de a demonstra că în țara noastră avem tot ce e nevoie pentru a ne menține și fortifica sănătatea, a renunța la obiceiurile proaste și a construi o bază solidă pentru un stil sănătos de viață.

Apelul „100% viață pentru fiecare!” are ca scop îmbinarea eforturilor tuturor părților responsabile și interesate din sectoarele de stat, comerciale și civile pentru a crea un mediu în care fiecare persoană, indiferent de vulnerabilitatea sa, să se bucure de toate drepturile și oportunitățile necesare pentru 100% viață. Datorită tehnologiilor medicale moderne, mecanismelor de achiziție eficiente și transparente a acestora, sănătatea poate fi cumpărată - prețul este prevăzut în buget. “Inițiativa Pozitivă” este o echipă de oameni uniți de visul că Moldova este un stat în care viața umană este o valoare absolută.

 

Chișinău, str. Ghioceilor, 1
-