Underland 2020 - Wine Revolution

PreviewImage

A fost odată ca niciodată, că dacă nu ar fi, nu s-ar sărbători...A fost o Iarnă grea și cumplită, cu multă zăpadă și frig insuportabil, de crăpau pietrele. Oamenii din Underland erau în pragul deznădejdii și tânjeau după venirea Primăverii. 

Totul era în așteptare, totul era gata pentru trezire, dar în zadar...Fioroasa Iarnă s-a răzgândit să plece, s-a împotrivit cursului normal al timpului și a rămas pe veci, lucru care tare i-a mai întristat pe oameni. Și în această tristețe totală s-au apucat oamenii de băut de scârbă.Și au tot băut așa până au uitat să închidă cepurile poloboacelor. Și atunci s-a vărsat mult vin, care s-a vărsat și tot vărsat, până nu a acoperit tot pământul și a topit toată gheața și zăpada, și au înflorit ghioceii, și păsările brusc au apărut din țările calde. Oamenii, văzând aceasta, au început să cânte și să danseze de bucurie, dăruindu-și mărțișoare și bucurându-se de trezirea vieții și venirea Primăverii.

Așa, s-a produs cea mai mare Revoluție a tuturor timpurilor, Revoluția Vinului, care a învins răul și frigul și a topit gheața din sufletele oamenilor!

De atunci, la fiecare patru ani, în 29 februarie, când Iarna încearcă să-și lungească durata, locuitorii din Underland, în amintirea Revoluției Vinului, scot cepurile de la butoaie și chefuiesc până nu vine mult așteptata Primăvară!

Vino, pe 29 februarie 2020, la Mileștii Mici pentru a sărbători revoluționar cea de-a IV-a ediție a Underland Wine&Music Fest! Celebrăm devotamentul Vinului față de adevăratele valori general-umane: căldura, dragostea, pacea și sănătatea!

P.S. Pe mulți îi poate măcina întrebarea: De ce orașul subteran Underland și-a schimbat locația geografică?

Răspundem sus și tare:

Revoluția înseamnă schimbare! Schimbare spre mai bine! Din acest motiv, noi, underlandenii, în spirit revoluționar, am schimbat coordonatele noastre spre binele tuturor!

Așa deci:
Toți într-un pas înainte,
Spre următorul Festival!

To be revolutionary continued..

Ialoveni, com. Milestii Mici,
+37378851155