Фестиваль японского кино 2020

PreviewImage

În perioada 23 ianuarie (joi) și 26 (duminică), 2020, „Japonia Film Festival” va avea loc la Centrul Cultural Odeon, ca parte a „Japan Arts Cultural Festival 2020”, care a fost deja anunțat.

De această dată, vom prezenta patru filme japoneze moderne. Programul de proiecție și conținutul filmelor sunt următoarele. Așteptăm cu nerăbdare să ne vizitați!

23 ianuarie(joi) 18:40- Iubirea ei e clocotitoare

Futaba (Miyazawa Rie), a cărui soț a părăsit-o brusc acum un an, locuiește cu fiica ei timidă, Azumi (Sugisaki Hana). Când Futaba brusc primește un diagnostic al unei boli incurabile, își propune să folosească timpul rămas pentru a-și întoarce soțul, precum și să repornească afacerea sistată a familiei în domeniul băilor și a o îndruma pe Azumi să devină independentă.

24 ianuarie(vineri) 18:30- Cerul noptii din Tokyo

Mika (Ishibashi Shizuka) este o infirmieră care se confruntă cu moartea pacienților, pe lângă infirmierie, mai are un job part-time la un „bar de fete”. Muncitorul de zi în domeniul construcțiilor Shinji (Ikematsu Sosuke) petrece timpul cu Tomoyuki (Matsuda Ryuhei) și cu ceilalți colegi de muncă, dar nu pare să-și agite sentimentele vagi de anxietate. Într-o zi, Shinji merge la un bar de fete cu Tomoyuki și prietenii lui, unde o întâlnește pe Mika.

25 ianuarie(sambata) 18:00 - Trei povești de iubire

Atsushi (Shinohara Atsushi) și-a pierdut soția, care a fost ucisă de un criminal la întâmplare pe stradă. Toko (Narushima Toko) trăiește alături de soțul ei dezinteresat și de soacra cicălitoare. Shinomiya (Ikeda Ryo) este un avocat de elită homosexual. Pe măsură ce intervin mai multe schimbări în viețele lor, ei devin treptat conștienți că trebuie să prețuiască fiecare zi.

26 ianuarie(duminica) 16:00- Dragă straine

Makoto (Asano Tadanobu) nu se înțelege cu fiica celei de-a doua soție a lui, Nanae (Tanaka Rena). Așteptând cu Nanae primul lor copil comun, Makoto nu mai poate spune că așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu fiică sa din prima căsătorie cu Yuka (Terajima Shinobu). Sufocându-se în familia sa actuală, Makoto din disperare, decide să organizeze întâlnirea fiicei sale vitrege cu tatăl ei, Sawada (Kudo Kankuro).

Chișinău, str. Mihai Eminescu, 55
-
+37322233380