After School

PreviewImage

La After School, copii între 8* și 14 ani realizează proiecte de video blogging, antreprenoriat pe înțelesul tuturor, programare, robotică și tehnologie.

Obiectivul nostru este să îi pregătim pe copii pentru profesiile viitorului, unde abilitățile digitale vor fi de nelipsit.

Descoperă cursurile și activitățile pe care le parcurgem împreună cu cei mici!
- Programare - Copiii invata ce este un sistem de operare si cum il pot controla cu usurinta, principalele notiuni de programare cu ajutorul robotilor “mindstorms EV3” dar și a minecraft-ului.
- Video blogging - Copiii vor face cunoștință cu brandingul, publicitatea digitală, lucru cu video și cu sunetul, arta oratorică, drepturile de autor și comunicarea în social media.
- Business kids - Idee, planificare, echipă, resurse, marketing, vânzări sau totul despre antreprenoriat.

Misiune: Suntem dedicaţi să promovăm inovaţia, creativitatea şi curiozitatea în sala de curs.

De ce să alegi cursurile Fundației ”Youth Development for Innovation”?
- Mediu prietenos și sigur - Fiecare copil este atent supravegheat de către traineri și stimulat să se implice activ în desfășurarea activităților.
- Lucru în echipă - Copiii formează echipe pentru îndeplinirea anumitor task-uri și proiecte. Astfel își dezvoltă abilități utile în viața de zi cu zi.
- Monitorizarea progresului - După fiecare ședință, părinții primesc informații despre cum s-a descurcat copilul la curs și o descriere a activității de la curs.
- Grupe în funcție de vârstă și abilități - Organizăm 8 tipuri de cursuri diferite pentru copii între 5 și 14 ani.
- Atenție la detalii - Grupe cu un număr restrâns de copii și 2 traineri, pentru o instruire personalizată, care să ajute la dezvoltarea fiecărui copil.
- Feedback constant - Părinții sunt întotdeauna informați și primesc feedback despre copilul lor după fiecare ședință de curs.
- Gadget-uri de ultimă generație - Pornim de la identificarea unor probleme reale pe care le adresăm și rezolvăm cu ajutorul tehnologiei. Îmbinăm activități practice de inginerie, matematică, știință și tehnologie, care au ca finalitate proiecte și invenții.

Vârsta: 8 - 14 ani
Când: de luni până vineri de la orele 15:00 până la 18:00;
Unde: Fundația ”Youth Development for Innovation”, str. Columna, nr. 170, (vizavi de patinoarul ”Ice Bravo”);
Link pentru înregistrare aici.

Chișinău, str. Columna, 170
2000 - 3900 Леев
+37378354262